Efter afbud: Thomas Schmidt er udtaget til Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Brian Skov

36-årige Thomas Schmidt er udtaget til Dansk Dart Superliga. Dartnyheder.dk erfarer, at udtagelsen er sket efter afbud fra Simon Bak.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Aabenraas 36-årige Thomas Schmidt er udtaget til Dansk Dart Superliga. Det har arrangørerne bag turneringen i dag offentliggjort på deres hjemmeside.

Dartnyheder.dk erfarer dog, at Thomas Schmidt ikke oprindeligt var tiltænkt en plads i turneringen. I stedet er 1. divisionsspilleren blevet udtaget, efter Simon Bak har meldt afbud. Det er tilsyneladende familiære og tidsmæssige hensyn, der afholder Simon Bak fra tage del i den nye eliteturnering.

Thomas Schmidt har i indeværende sæson været en fast del af Aabenraas førstehold i den løbende turnering, hvor han har leveret flere lovende præstationer. På den baggrund indtager sønderjyden da også en 25. plads på Søren Søggaard-ranglisten.

Du kan læse mere om hvilke spillere der ellers er udtaget til Dansk Dart Superliga her.

Arrangørerne bag Dansk Dart Superliga offentliggør hver dag frem til og med den 25. marts navnet på en af de spillere, der har takket ja til en plads i turneringen.

Dansk Dart Superliga afholdes som fire indledende runder, hvor alle spillere møder hinanden. Herefter vil de otte bedste spillere kvalificere sig til finalestævnet den 4. december. Første runde afholdes den 10. april.


Læs også:

Stor overraskelse: Jim Williams vandt Players Championship 6 – Vladimir Andersen tabte første kamp

Nicolai Olsen og Michael Seemann udtaget til Dansk Dart Superliga

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*