John Part trækker sig fra Q-School

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den tredobbelte verdensmester, John Part, har valgt at trække sig fra Q-School.

Det bliver ikke i 2021, at den tredobbelte verdensmester, John Part, vinder sit Tour Card tilbage. Det står klart, efter den 54-årige canadier onsdag eftermiddag har offentliggjort, at han trækker sin deltagelse tilbage forud for PDC’s Q-School, der begynder nu på mandag.

– Jeg har set mig nødsaget til at trække min deltagelse ved Q-School tilbage, som konsekvens af de mange rejserestriktioner. Det vil kræve minimum tre uger i hoteller og adskillige covid-tester, hvis jeg skal have lov til at spille, skriver John Part blandt andet på sin Twitter-profil.

Johan Part vandt BDO’s verdensmesterskab i 1994, inden han i 2003 og 2008 triumferede i PDC. “Darth Maple” har derudover otte øvrige majorfinaler på CV’et, alt imens han var en del af Premier League i 2006, 2008 og 2009. Part, der også er kendt som ekspertkommentator på Sky Sports, mistede sit Tour Card i 2018.


Læs også:

Skriv det i kalenderen: På disse datoer afholdes PDC’s Players Championship-turneringer

Oversigt: Disse danskere deltager ved Q-School

Meget er ændret: Sådan fungerer Q-School 2021

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*