Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede damespillere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Bas van den Berk

I denne uge offentliggøres navnene på de spillere, som er nomineret til priserne som årets danske dartspillere 2019. På billedet ses landsholdsspilleren Henriette Honoré, der er nomineret til prisen som årets damespiller.

Som det blev offentliggjort på Dansk Dart Unions hjemmeside og Dartnyheder.dk den 5. december, så vil der den 4. januar 2020 blive uddelt hæderspriser til ”Årets Danske Dartspillere 2019”. En nyhed du kan læse mere om her.

I den forbindelse vil de tre nominerede spillere i hver af de fem forskellige kategorier (pigespillere, drengespillere, newcomers, damespillere og herrespillere) blive offentliggjort mellem mandag d. 9. december frem til fredag d. 13 december. Her nedenfor kan du se de tre nominerede spillere til prisen som ”Årets Danske damespiller 2019”. Spillernes navne er oplistet i alfabetisk rækkefølge.

LÆS OGSÅ: Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede pigespillere
LÆS OGSÅ: Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede drengespillere
LÆS OGSÅ: Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede newcomers

Henriette Honoré (Esbjerg Dartklub)
Største resultater 2019:
1. plads Esbjerg Masters
1. plads Dart Odense Open
2. plads Jysk/Fynske Mesterskaber
2. plads Lido Viking Masters
2. plads Samsø Open

Den rutinerede landsholdsspiller, der med dette års VM-udtagelse nu er den syvende mest udtagede danske damedartspiller i historien, har i år været i semifinalen syv gange i løbet af sine ni turneringsdeltagelser ved diverse danske ranglisteturneringer. Det har sidenhen resulteret i fem finaleplaceringer, hvoraf hun strøg til tops ved både Esbjerg Masters og Dart Odense Open, hvilet er blandt årsagerne til, at hun i skrivende stund indtager tredjepladsen på den nationale rangliste.

Michelle Merlit (Neptun Dartklub)
Største resultater 2019:
1. plads Vestfyen Open
1. plads Lido Viking Masters
1. plads Nordic Dart Festival
2. plads Esbjerg Open
2. plads Dart Odense Open

Den blot 26-årige Neptun-spiller, der også er nomineret til årets newcomer, har i år haft en fornem sæson, hvor fem finaleplaceringer har udmøntet sig i tre turneringssejre. De imponerende resultater bliver da også kun endnu mere bemærkelsesværdige, set i lyset af at hendes andenplads ved Esbjerg Open i midten af sæsonen var hendes første finaleplacering i en A-række nogensinde.

Sandra Rasmussen (Svendborgsund Dartklub)
Største resultater 2019:
1. Plads DM
1. plads Esbjerg Open

Sandra Rasmussen, der i oktober var med på det danske landshold ved WDF’s verdensmesterskab, vandt i marts sin første DM-titel nogensinde, hvilket sidenhen blev fulgt op af en sejr ved Esbjerg Open i juni. Svendborgsundspilleren står derudover noteret for fire semifinaleplaceringer ved diverse danske ranglisteturneringer, og er i skrivende stund placeret på andenpladsen på den nationale rangliste.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*