Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede newcomers

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

I denne uge offentliggøres navnene på de spillere, som er nomineret til priserne som årets danske dartspillere 2019. På billedet ses Neptuns Michelle Merlit, der er nomineret til prisen som årets ‘newcomer’.

Som det blev offentliggjort på Dansk Dart Unions hjemmeside og Dartnyheder.dk den 5. december, så vil der den 4. januar 2020 blive uddelt hæderspriser til ”Årets Danske Dartspillere 2019”. En nyhed du kan læse mere om her.

I den forbindelse vil de tre nominerede spillere i hver af de fem forskellige kategorier (pigespillere, drengespillere, newcomers, damespillere og herrespillere) blive offentliggjort mellem mandag d. 9. december frem til fredag d. 13 december. Her nedenfor kan du se de tre nominerede spillere til prisen som ”Årets Newcomer 2019” – en pris der uddeles til en spiller, der har haft et særligt sportsligt gennembrud gennem de sidste 12 måneder. Spillernes navne er oplistet i alfabetisk rækkefølge.

LÆS OGSÅ: Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede pigespillere
LÆS OGSÅ: Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede drengespillere

Brian Flink (Jyden Dartklub)
Største resultater 2019:
1. plads Lido Viking Masters
3.-4. plads Dart Odense Open

Efter en sæson hvor paradartsporten for alvor har fået sit gennembrud i dansk dart, så er det svært at se bort fra Jyden Dartklubs Brian Flink, der på imponerende vis har etableret sig selv i toppen af den danske paradartrangliste. Det sker, efter han i august måned strøg til tops ved Lido Viking Masters, alt imens han ligeledes har formået at indhente ranglistepoint ved hele tre internationale turneringer. De flotte resultater har bidraget til, at Brian Flink også har gjort sig selv aktuel til det danske paradartlandshold.

Michelle Merlit (Neptun Dartklub)
Største resultater 2019:
1. plads Vestfyen Open
1. plads Lido Viking Masters
1. plads Nordic Dart Festival

De sidste seks måneder har i dén grad markeret et bemærkelsesværdigt sportsligt gennembrud for den 26-årige Neptun-spiller, der siden hendes første finaleplacering i en A-række tilbage i juni fulgte op med at vinde tre af sæsonens resterende seks ranglisteturneringer, hvilket har bidraget til, at hun i skrivende stund er stormet ind i top fem på den nationale damerangliste.

Simon Bak (Fluen)
Største resultater 2019:
3.-4. plads Lido Viking Masters
3.-4. plads Dart Odense Open
5.-8. plads Søgaard Denmark Masters

24-årige Simon Bak har i år vist, at man med den rette træningsindsats og fokuserede tilgang til dartsporten kan komme langt selv på ganske kort tid. I sin debutsæson i landets bedste dartrække er Simon Bak således den pt. tredje mest vindende spiller af alle der har spillet mere end blot to holdkampe. Sønderjyden er med en sejrsprocent på 77,27% således kun overgået af etablerede profiler som Per Laursen og Niels-Jørgen Hansen. Simon Bak kan i øvrigt også se tilbage på en gennembrudssæson, hvor han fik landsholdsdebut på det danske U25-landshold, inden han spillede sig i kvartfinalen ved Søgaard Denmark Masters.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*