Ross Smith gæster DDU’s dartskole

Foto: PDC

Sidste års European Championship-vinder, Ross Smith, deltager i år på Dansk Dart Unions dartskole.

Med hjælp fra Danmarks Idrætsforbunds foreningspulje er det lykkedes Dart Odense at lokke Ross Smith til Danmark, hvor han onsdag den 28. juni spiller opvisningskampe mod en række af klubbens medlemmer samt danske profiler som Benjamin Drue Reus og Tom Veje Kristensen.

I forbindelse med besøget i Odense er det dog også lykkedes at få Ross Smith til at dele ud af sine erfaringer på Dansk Dart Unions dartskole, hvor han tirsdag den 27. juni tager et smut til Hejnsvig for at mødes med dartskolens unge deltagere.

– Det er fantastisk, at vi i en lille klub som Dart Odense får muligheden for at invitere en af de store stjerner til Danmark, og denne mulighed havde ikke været der, hvis ikke det havde været for Danmarks Idrætsforbunds foreningspulje, udtaler Dart Odenses formand Morten Jørgensen

– Vores medlemmer er glade for denne slags arrangementer. Første gang vi havde besøg udefra var det fra Jamie Caven tilbage i 2019. Efterfølgende fik vi besøg af Devon Petersen i 2021, og nu kan vi altså se frem til at stifte bekendtskab med Ross Smith, og vi forventer, at det bliver en ligeså stor succes som de forrige gange, uddyber han.

Ungdomsudvalget slog til

I Dansk Dart Unions ungdomsudvalg var udvalgsformanden Mikkel Skovlund hurtig ved havelågen, da han øjnede muligheden for at udnytte Ross Smiths besøg i Danmark, til at lokke ham med til dartskolen i Hejnsvig.

– Eftersom Ross Smith alligevel skulle til Odense, så valgte vi i Dansk Dart Unions ungdomsudvalg at forsøge at overtale ham til at tage en ekstra dag i Danmark. Vi har et begrænset budget, men med den her aftale fik vi en ekstraordinær god pris, og vi glæder os helt vildt til at møde ham, og vi kan tydeligt fornemme, at Ross Smith også glæder sig til at møde vores ungdomsspillere, lyder det fra Mikkel Skovlund, der uddyber, at alle deltagere på dartskolen får mulighed for at spille mod verdensranglistens nummer 17.

Mikkel Skovlund understreger overfor Dartnyheder.dk, at der ikke er offentlig adgang til dartskolen. Han opfordrer i stedet til, at man kan tage forbi opvisningsturneringen i Dart Odenses lokaler onsdag den 28. juni, hvor Ross Smith ankommer klokken 17. Klubbens lokaler vil være åbne fra klokken 16.

Har ambitioner om international dartskole i 2024

Det er langt fra første gang, at dartskolen har besøg af en så rutineret spiller som Ross Smith. For tredje år i træk deltager den syvdobbelte Pro Tour-vinder Jamie Caven således som instruktør på Dansk Dart Unions dartskole.

2023-udgaven af Dansk Dart Unions dartskole markerer i øvrigt 20-årsjubilæet for foretagenet.

I 2024 har ungdomsudvalget en ambition om at skabe en international dartskole, hvor der også vil være deltagelse fra andre europæiske lande.


Læs også:

Kæmpe overraskelse: Ross Smith vandt European Championship

Wales sejrede ved World Cup of Darts

Eventyret er slut: Danmark ude af World Cup of Darts efter nederlag til mægtige Wales


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*