Efter sejr ved Søgaard Denmark Masters: James Richardson roser Dansk Dart Union

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

James Richardson har rosende ord tilovers for Dansk Dart Union, efter han i søndags vandt Søgaard Denmark Masters.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Som nævnt i en tidligere artikel, så var det en følelsesladet James Richardson, der søndag aften vandt herrerækken ved Søgaard Denmark Masters.

Efter den fornemme turneringssejr har den 48-årige englænder skrevet et opslag på Facebook, hvor han blandt andet uddyber, hvorfor han græd efter sejren i Esbjerg, alt imens han også roser de danske arrangører ved Søgaard Denmark Open & Masters.

– Først gang jeg har spillet i Danmark, og sikke en weekend jeg havde. Lørdag spillede jeg mig i semifinalen ved Guld-turneringen Denmark Open, og i går (søndag, red.) vand jeg Sølv-turneringen Denmark Masters, indleder James Richardson.

– Efter semifinalen brød jeg ud i tårer, og igen da jeg vandt finalen. Det skyldes, at jeg for nylig mistede min svigerfar på grund af hans kræftsygdom. Det er svært at forsøge at være stærk, særligt når min kone Carolyn befinder sig i et andet land. Det var endnu svære at håndtere følelserne uden hende, så mine følelser fik frit løb, og jeg dedikerede sejren til min svigerfar, Peter.

– Jeg var meget imponeret over spillestedet. Der var masser af plads, og scenen var også rigtig flot. Turneringerne blev også afviklet problemfrit af de danske officials, uddyber James Richardson.

Sejren ved Søgaard Denmark Masters er James Richardsons største sejr i WDF-regi, efter han i 2002-2019 dedikerede sig til PDC-touren. I samme periode kvalificerede han sig fire gange til PDC’s verdensmesterskab, ligesom han også spillede sig frem til prestigefulde TV-turneringer som UK Open, European Championship og Players Championship Finals.

Næste opgave for James Richardson bliver ved den kommende weekends Welsh Open.


Læs også:

Video: James Richardson laver 9-darter mod sin søn

Følelsesladet James Richardson triumferede ved Søgaard Denmark Masters

Sensationel teenager vandt Søgaard Denmark Open – Deta Hedman triumferede ved damerne

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*