Denne weekend: Vladimir Andersen er tilbage på PDC’s Pro Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Vladimir Andersen har ikke spillet en turnering på PDC’s Pro Tour siden august. Den lange pause får dog en ende i den kommende weekend.

Den danske Tour Card-indehaver Vladimir Andersen har ikke spillet med på PDC’s Pro Tour siden august sidste år. En skade i foden samt fokus på PDC Nordic & Baltic var blandt årsagerne til, at den 33-årige vejlenser valgte ikke at stille op ved de sidste ni Players Championship-turneringer i sidste sæson.

Den lange pause fra Pro Touren får dog et ophør i den kommende weekend. På Facebook og Twitter skriver hovedpersonen, at han har tilmeldt sig sæsonens to første Players Championship-turneringer i engelske Barnsley, ligesom han også deltager ved de to første kvalifikationsturneringer til Europa Touren.

Mens sæsonens to første Players Championship-turneringer spilles lørdag og søndag, så afholdes de to kvalifikationsturneringer til Europa Touren begge på mandag. Players Championship-turneringerne begynder klokken 13 dansk tid og vil kunne følges på både DartConnect og PDC.tv. Kvalifikationsturneringerne til Europa Touren vil udelukkende kunne følges på DartConnect.


Læs også:

Rob Cross om Vladimir Andersen: ‘Han er en fantastisk spiller’

Vladimir Andersen missede stor VM-chance

Den utrolige historie bag Vladimir Andersens pile ved Q-School

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*