Efter afbud ved European Darts Open: James Wade blev kørt på hospitalet

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

James Wade måtte i søndags trække sig kort tid inden semifinalen ved European Darts Open. Det skete som konsekvens af pludselig opstået sygdom.

Verdensranglistens nummer fem, James Wade, måtte i søndags trække sig fra European Darts Open. Englænderen havde ellers spillet sig i semifinalen, men pludselig opstået sygdom betød, at han ikke var i stand til at spille kampen mod Dimitri Van den Bergh.

Foruden en kort opdatering fra PDC på Twitter i søndags, så har der ikke været nogle oplysninger om forløbet vedrørende James Wades pludselige afbud. I dag har James Wade dog delt en pressemeddelelse på Twitter, hvor det fremgår, at James Wade blev kørt direkte på hospitalet.

I pressemeddelelsen gøres det også klart, at James Wade nu har det godt og er i bedring, men at han fortsat befinder sig på hospitalet i Leverkusen, da han endnu ikke er frisk til at tage flyveturen hjem til England.

Allerede i kvartfinalesejren over Ryan Searle søndag følte James Wade ubehag. Et hold af paramedicinere blev derfor kaldt ind til spillestedet, hvor de anbefalede den 39-årige Premier League-spiller at trække sig fra turneringen og blive kørt til hospitalet.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at James Wade på hospitalet blev behandlet efter det der beskrives som “seriøse symptomer”, inklusiv forhøjet hjerterytme, for højt blodtryk, kvalme og svimmelhed.

Det vides endnu ikke, hvornår James Wade vil blive udskrevet fra hospitalet i Leverkusen, og om han vil være i stand til at deltage i Premier League i morgen aften.


Læs også:

Succesen fortsætter for Michael van Gerwen: Vandt anden Europa Tour-titel i træk

Michael Smith vandt Players Championship 14 – Vladimir Andersen tabte til Premier League-spiller

Fra mandag til onsdag: Følg Vladimir Andersens kampe på PDC’s Pro Tour

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*