Lørdag begynder WDF’s verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Chris Sargeant/Tip Tops Pics

I den kommende weekend indleder 65-årige Martin Adams jagten på karrierens fjerde VM-titel.

Mellem den 2.-10. april afholdes World Darts Federations (WDF) verdensmesterskab. Verdensmesterskabet er det første i rækken, efter at WDF overtog verdensmesterskabet fra det nu hedengangne forbund BDO.

WDF er af mange betegnet som et forbund for amatørspillere, men der er ikke desto mindre 50.000 pund svarende til godt og vel 441.000 danske kroner på højkant til vinderen af turneringen i herrerækken, alt imens vinderen af damerækken vil blive tildelt en vindercheck på 25.000 pund.

Spørger man bookmakerne er der ingen åbenlys favorit i herrerækken. I stedet er favoritfeltet spredt bredt ud over navne som Connor Scutt, James Richardson, Jim McEwan, Cameron Menzies, Mike Warburton, James Hurrell og Martin Adams.

I damernes VM-række er det japanske Mikuru Suzuki og engelske Beau Greaves, der indtager de helt store favoritroller.

WDF’s verdensmesterskab vil kunne følges live med dansk kommentering på Eurosport. Første session begynder lørdag klokken 14:00. Her mødes førnævnte Martin Adams og landsmanden Jarred Cole i første runde.


Læs også:

Landsholdsspillerne foretrækker PDCNB – men DDU vil hellere satse på WDF

Efter kontroversiel afvikling af World Masters: WDF anerkender ikke længere BDO’s turneringer

Fra fredag til søndag: Syv danskere jagter succes i PDC

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*