Fra fredag til søndag: Syv danskere jagter succes i PDC

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Andreas Toft Jørgensen er blandt de seks danskere, der fra fredag til søndag deltager på PDC’s Challenge Tour. Andetsteds er Vladimir Andersen i aktion på Pro Touren.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Hvis man er den type, der ikke kan få nok af at følge danske dartspilleres resultater på DartConnect, så er der noget at se frem til denne weekend.

For mens Vladimir Andersen fra fredag til søndag deltager ved tre Players Championship-turneringer i engelske Barnsley, så deltager seks øvrige danskere på Challenge Touren i tyske Hildesheim. Der er her tale om Andreas Toft Jørgensen, Niels-Jørgen Hansen, Simon Bak, Michael Ladefoged, Bent Lambertsen og Michael Seemann.

Mens Vladimir Andersen i år har deltaget ved fire Players Championship-turneringer indtil nu, så bliver det første gang i denne sæson, at der vil være dansk deltagelse på Challenge Touren. I den forbindelse vil både Simon Bak og Michael Ladefoged i øvrigt kunne se frem til at få debut på den sekundære PDC-tour.

Du kan her nedenfor danne dig et overblik over, hvor og hvornår du kan følge weekendens PDC-turneringer.


Players Championship 9-11:
Fredag: Players Championship 9 – begynder klokken 15 dansk tid. Kan følges live på DartConnect. Udvalgte kampe kan streames på PDC.tv.
Lørdag: Players Championship 10 – begynder klokken 13 dansk tid. Kan følges live på DartConnect. Udvalgte kampe kan streames på PDC.tv.
Søndag: Players Championship 11 – begynder klokken 15 dansk tid. Kan følges live på DartConnect. Udvalgte kampe kan streames på PDC.tv.


Challenge Tour 6-10:
Fredag: Challenge Tour 6+7 – begynder klokken 10 dansk tid. Kan følges live på DartConnect.
Lørdag: Challenge Tour 8+9 – begynder klokken 10 dansk tid. Kan følges live på DartConnect.
Søndag: Challenge Tour 10 – begynder klokken 10 dansk tid. Kan følges live på DartConnect.


Læs også:

Podcast: Interview med Henrik Vestbo 2022

Til trods for nederlag: Andreas Toft Jørgensen imponerede ved Nordic Darts Masters

Dartnyheder.dk erfarer: Disse spillere har takket nej til en plads i Dansk Dart Superliga

1 Comment

  1. Jeg kan undre mig over at Jørgen Rasmussen aldrig bliver omtalt når man tænker på at han som 16årig blev nr,16 i wm i las Vegas i halvfjerdserne

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*