Dartnyheder.dk erfarer: Disse spillere har takket nej til en plads i Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Fluens Simon Bak er en ud af i alt fire spillere, der har takket nej til en plads i Dansk Dart Superliga. Det erfarer Dartnyheder.dk.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

I fredags kunne arrangørerne bag Dansk Dart Superliga løfte sløret for den sidste ud af i alt 12 spillere, der bliver en del af turneringen.

Dansk Dart Superliga er et privat initiativ, der er sat i søen af Slangerup Dartklub. Slangerup Dartklub oplyser til Dartnyheder.dk, at i alt fire spillere takkede nej til en plads i Dansk Dart Superliga, efter de oprindeligt var blevet spurgt.

To af spillerne er fra Aarhusklubben Aros, der sidste år vandt DM-guld for hold. Således har både Allan Daugbjerg Olsen og Tom Veje Kristensen takket nej tak til en invitation, efter de oprindeligt var blevet tilbudt en plads. Herudover har også 26-årige Simon Bak fra Fluen og 25-årige Teitur Thorleifsson fra Aalborg Dartklub valgt ikke at tage del i Dansk Dart Superliga, til trods for at de var blevet tilbudt en plads i turneringen.

Dartnyheder.dk har været i kontakt med et par af spillerne, og det er blandt andet logistiske årsager, der er blevet fremhævet som årsag til ikke at deltage i turneringen. Heriblandt det forhold at der ved tre af de indledende fire spillerunder er kampe i 1. division dagen inden den pågældende spillerunde, og at alle fire spillerunder afholdes i Slangerup.

Foruden de fire ovennævnte spillere har Slangerup Dartklub herudover måtte se bort fra to spillere yderligere, der ellers oprindeligt havde takket ja til en plads i Dansk Dart Superliga. Siden den oprindelige udtagelse er de to pågældende spillere blevet tildelt en karantæne på seks måneder af Dansk Dart Union, efter en hændelse ved de sjællandske mesterskaber i begyndelsen af marts måned. De to spilleres identitet er anonymiseret i domskendelsen, og Dartnyheder.dk har i den sammenhæng ikke lov til at offentliggøre navnene på de to spillere. Dartnyheder.dk er dog bekendt med, hvem de er.

Dansk Dart Superliga afholdes som fire indledende runder, hvor alle spillere møder hinanden. Herefter vil de otte bedste spillere kvalificere sig til finalestævnet den 4. december. Første runde afholdes den 10. april. Du kan læse mere om, hvilke 12 spillere der er udtaget til turneringen her.


Læs også:

Potten overtager førstepladsen i 1. division

Video: Raymond van Barneveld laver 9-darter på Players Championship-touren

Sjællandsk dartklub indleder ny eliteturnering: ‘Ambitionerne er tårnhøje’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*