Ted Hankey sigtet for seksuelt overgreb

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Den tidligere dobbelte verdensmester Ted Hankey er sigtet for seksuelt overgreb.

Den tidligere professionelle dartspiller og dobbelte vinder af BDO’s verdensmesterskab, Ted Hankey, er siget for at have begået et seksuelt overgreb. Det skriver flere engelske nyhedsmedier, heriblandt The Guardian.

Sigtelsen baserer sig på en episode, der fandt sted i september sidste år. Politiet har siden da undersøgt sagen, og nu falder der altså en sigtelse mod den 54-årige englænder. Politiets talsmand siger i den forbindelse:

– Politiets anklagemyndighed har autoriseret Chesire Constabulary (politimyndigheden i Chesire, red.) med ret til at sigte Edward Hankey for et seksuelt overgreb på en kvinde.

– Hankey er blevet løsladt mod kaution, og skal møde i retten foran Warringtons dommere onsdag den 6. april. Cheshires politi og Crown Prosecution Service minder alle om, at straffesagerne mod Hr. Hankey nu er undervejs, og at han har ret til en retfærdig rettergang.

Måtte trække sig fra senior-VM

Selvom sigtelsen mod Ted Hankey først nu er blevet en realitet, så har rygterne om en snarlig retssag mod den 16-dobbelte VM-deltager længe svirret på diverse sociale medier. På den baggrund måtte Ted Hankey allerede i december måned trække sig fra senior VM, der blev afholdt i februar i år.

Foruden sine to VM-titler har Ted Hankey også tre semifinaler på CV’et fra Winmau World Masters, alt imens han to gange har spillet sig i kvartfinalen ved PDC’s Grand Slam of Darts. I 2003 vandt han desuden Denmark Open.

Hankeys seneste VM-deltagelse fandt sted ved BDO’s verdensmesterskab i 2016.


Læs også:

Robert Thornton vandt senior VM

Podcast: Interview med Henrik Vestbo 2022

Diogo Portela har tilmeldt sig Denmark Open & Masters

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*