PDC bekræfter: Disse spillere er udtaget til Premier League 2022

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Taka Wu/PDC

Joe Cullen får debut i Premier League, efter han i går aftes vandt sin første TV-titel ved The Masters.

Gerwyn Price, Peter Wright, Michael van Gerwen, James Wade, Michael Smith, Gary Anderson, Joe Cullen og Jonny Clayton er udtaget til årets Premier League. Det har PDC netop bekræftet på de sociale medier.

Dermed er der ingen nævneværdige overraskelser i årets Premier League-felt. Som altid er top fire på verdensranglisten (Gerwyn Price, Peter Wright, Michael van Gerwen og James Wade) udtaget, alt imens den forsvarende vinder af turneringen, Jonny Clayton, også vil være blandt deltagerne.

Michael Smith må antages at være udtaget på baggrund af hans finaleplacering ved VM, alt imens Gary Anderson har været svær at komme udenom som konsekvens af hans sjetteplads på verdensranglisten og hans store popularitet blandt sportens fans.

Herudover var det ventet, at Joe Cullen også ville få en plads i turneringen, efter han i går vandt sin første TV-titel ved Masters.

De mest åbenlyse øvrige kandidater til Premier League var Rob Cross og José de Sousa. Cross er således blot den anden spiller nogensinde, der ikke er udtaget til Premier League, efter at have vundet en major i den foregående sæson. Herudover var José de Sousa i Premier League-finalen sidste sæson, og er nu den første spiller i historien, der har været i en Premier League-finale, uden at blive udtaget til turneringen året efter.

Premier League begynder nu på torsdag. Lodtrækningen til første spillerunde er endnu ikke offentliggjort.

PDC annoncerer yderligere, at forbundet har indgået en aftale med Winmau, efter at aftalen med Unicorn er udløbet. Dermed vil det fremover være Winmau 6 skiver, som PDC vil anvende i deres turneringer.


Læs også:

Joe Cullen sikrede sig overraskende sejren ved The Masters

PDC’s administrerende direktør med kryptisk melding: Er der ændringer på vej til Premier League?

Madars Razma vandt årets anden Pro Tour – Vladimir Andersen topper ranglisten

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*