PDC’s administrerende direktør med kryptisk melding: Er der ændringer på vej til Premier League?

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Christopher Dean/PDC

PDC’s administrerende direktør, Matthew Porter, har tirsdag formiddag skrevet et kryptisk opslag på Twitter.

Der er tradition for, at PDC offentliggør navnene på den kommende sæson Premier League-spillere umiddelbart efter VM-finalen er blevet afgjort.

Men sådan gik det ikke i år. Kort tid forinden finalen udtalte PDC’s administrerende direktør, Matthew Porter, således til det engelske medie talkSPORT, at PDC i stedet ville vente med at offentliggøre navnene på årets Premier League-spillere til et endnu ikke fastlagt tidspunkt.

Læs også: Premier League-spillerne bliver ikke offentliggjort i aften

PDC har sidenhen ikke givet yderligere kommentarer på Premier League-spørgsmålet, og det er derfor et stort spørgsmål, hvad der er den egentlige årsag til, at forbundet har valgt at udskyde Premier League-udtagelsen.

Den normalt velinformerede engelske dartjournalist, Phill Barrs, skrev dog i går på Twitter, at det er usikkerhed om coronasituationen og dertilhørende restriktioner, der har betydning for PDC’s beslutning.

Omvendt er der også blevet spekuleret i, at PDC planlægger at ændre Premier League-formatet, men endnu ikke har besluttet sig for, hvordan det skal se ud. Blandt andet er et system med flere spillere og eventuel op- og nedrykning blevet diskuteret som alternative muligheder.

Tirsdag formiddag har førnævnte Matthew Porter dog for første gang givet lyd fra sig selv og resten af PDC. Efter at have takket diverse samarbejdspartnere ved VM, skrev den administrerende direktør nemlig følgende opslag på Twitter:

– PS: Bare et venligt tip fra mig. Helt ærligt, så lad være med at spilde jeres tid på at gætte, hvorfor vi ikke har oplyst flere detaljer om Premier League endnu – du vil alligevel aldrig kunne gætte det!, skriver han, efterfulgt at en blinke-emoji.

Dermed har Matthew Porter på ny givet anledning til spekulationerne om, hvorvidt Premier League vil blive spillet under et anderledes format i fremtiden.

Det er endnu uvist, hvornår PDC har i sinde at offentliggøre nye oplysninger om Premier League.


Læs også:

Opdateret verdensrangliste efter VM 2022

Premier League-spillerne bliver ikke offentliggjort i aften

Matthew Porter til Dartnyheder.dk: ‘Jeg ser et stort potentiale i PDC Nordic & Baltic’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*