Gerwyn Price: Jeg har virkelig hadet Premier League

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gerwyn Price har haft en dårlig sæson i dette års Premier League.

Da Gerwyn Price fik tildelt et wildcard til 2018-udgaven af Premier League, stod kritikerne i kø for at kritisere både PDC, Sky og dartspilleren selv, mens de positive reaktioner var af mindre dominerende karakter. Med otte afviklede Premier League runder kunne det meget vel se ud som om, at kritikerne havde noget at have deres kritik i. Blot to uafgjorte resultater er det blevet til for Gerwyn Price, som med de øvrige seks nederlag allerede nu er sikker på at blive elimineret fra Premier League på næste torsdag, hvor to spillere vil blive siet fra de øvrige otte.

Det har selvsagt ikke været nogen god sæson for Gerwyn Price i Premier League, hvilket han blandt andet gav udtryk for tidligere på måneden, hvor den tidligere rugbyspiller i et Twitter-opslag antydede en pause fra dartsporten.

LÆS OGSÅ: Gerwyn Price antyder pause fra dartsporten

Nu har den 33-årige tidligere UK Open finalist så været til tasterne igen, hvor han i går aftes gav frit løb på sine frustrationer over sin Premier League oplevelse:

– Jeg vil ikke lyve. Jeg har virkelig hadet Premier League. Det har været en oplevelse, noget ikke alle dartspiller kan eller vil sige at de har oplevet, men desværre var det ikke noget for mig. Nu ser jeg frem til noget tid hjemme med familien og til at komme tilbage til den gamle mig.

Er du overrasket over Gerwyn Prices Premier League sæson?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*