Phil Taylor forlænger med Target frem til 2021

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Target

Phil Taylor har forlænget sin kontrakt med dartproducenten Target frem til 2021.

– Vi har forlænget vores kontrakt med den bedste dartspiller i historien, Phil “The Power” Taylor, således at vi vil fortsætte med at designe og fremstille alt hans udstyr frem til 2021.

Sådan skriver dartproducenten Target på deres hjemmeside, efter for nyligt at have underskrevet en ny kontrakt med 57-årige Phil Taylor.

Den 16-dobbelte verdensmester lagde sidste år sin professionelle karriere på hylden, efter blandt andet at have vundet World Matchplay og spillet sig i finalen ved verdensmesterskabet, hvilket afsluttede den mest succesfulde karriere i sportens historie. Phil Taylor er dog ikke helt færdig endnu, eftersom han fortsat er aktiv i diverse opvisningsturneringer.

Targets administrerende direktør, Garry Plummer, siger om forlængelsen med Phil Taylor:

– Phil er måske ikke med på pro-touren længere, men han spiller fortsat opvisningsturneringer, og tro mig, I har ikke set det sidste til ham. En person som har gjort hvad Phil har gjort, og som har haft sådan en indflydelse som han har haft gennem sin karriere, de forsvinder ikke bare. Han er en legende, fantastisk at arbejde sammen med, og jeg er så lettet over at fortsætte den næste del af hans rejse med ham.

Target har været Phil Taylors sponsor siden 2014, hvor han indtil da havde fået sine pile produceret af Unicorn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*