Optakt: Premier League – Den hollandske klassiker er på programmet

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Ottende runde spilles i aften i Belfast, hvor den store hollandske kamp er på programmet.

SSE Arena i Belfast ligger i aften sted til den ottende runde af Premier League. Spillerne i bunden har virkelig brug for point efterhånden, eftersom at niende og tiende runde spilles i næste uge. Som altid er det efter den tiende runde, at de to nederste bliver elimineret.

I aften kan vi endnu en gang se frem mod nogle rigtig interessante opgør. Startende med Gary Anderson og Mensur Suljovic. Derudover er der blandt andet også Simon Whitlock mod Peter Wright, men den største kamp i aften er uden tvivl kampen mellem Raymond van Barneveld og Michael van Gerwen.

Mensur Suljovic v Gary Anderson [1: 4.75 x: 5.00 2: 1.53]

Aftenens første kamp har stor bedtydning for begge spillere. Mensur Suljovic er kun over stregen grundet en bedre score end Peter Wright, så point er efterhånden påkrævet, hvis Mensur ikke skal ende under stregen. Samtidig jagter Gary Anderson en plads i top fire. Inden aftenens kampe er skotten kun et point efter Raymond van Barneveld på fjerdepladsen.

Bud på kampen: Gary Anderson vinder 7-4

Hvem vinder kampen?

 • Gary Anderson (94%, 16 Stemmer)
 • Uafgjort (6%, 1 Stemmer)
 • Mensur Suljovic (0%, 0 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 17

Indlæser ... Indlæser ...

Michael Smith v Gerwyn Price [1: 1.66 x: 5.00 2: 3.75]

Michael Smith kan ikke længere prale af en delt førsteplads, efter Michael van Gerwen sendte ham hjem med et sviende nederlag i sidste uge. Smith ligger dog stadig pænt til i stillingen og i aften møder han Gerwyn Price, som spiller fuldstændig uden selvtillid. Det virker efterhånden som om, at der skal et mindre mirakel til, hvis Price ikke bliver sendt hjem efter de to aftener i Rotterdam.

Bud på kampen: Michael Smith vinder 7-3

Hvem vinder kampen?

 • Michael Smith (88%, 14 Stemmer)
 • Uafgjort (13%, 2 Stemmer)
 • Gerwyn Price (0%, 0 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 16

Indlæser ... Indlæser ...

Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen [1: 6.50 x: 6.50 2: 1.33]

Der Klassieker er aftenens tredje opgør. Efter en lidt svingende start for Raymond van Barneveld i denne turnering, virker det som om, at han efterhånden har fundet takterne og det har da også fået ham op på en fjerdeplads. Han møder dog Michael van Gerwen, som i weekendens European Darts Open viste, at han virkelig har genfundet momentum. MvG virker uovervindelig for tiden.

Bud på kampen: Michael van Gerwen vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • Michael van Gerwen (71%, 12 Stemmer)
 • Uafgjort (24%, 4 Stemmer)
 • Raymond van Barneveld (6%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 17

Indlæser ... Indlæser ...

Daryl Gurney v Rob Cross [1: 4.75 x: 5.00 2: 1.53]

Daryl Gurney er i aften på hjemmebane og måske det kan give ham et ekstra boost mod Rob Cross. Rob Cross har dog efterhånden fundet det niveau som sikrede ham VM-titlen tilbage i januar. Daryl Gurney kunne dog godt bruge to point efterhånden, så han ikke risikerer at ende nede i bundstriden. Det virker dog svært i en kamp mod en velspillende Cross.

Bud på kampen: Rob Cross vinder 7-4

Hvem vinder kampen?

 • Rob Cross (63%, 10 Stemmer)
 • Daryl Gurney (19%, 3 Stemmer)
 • Uafgjort (19%, 3 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 16

Indlæser ... Indlæser ...

Simon Whitlock v Peter Wright [1: 2.87 x: 4.75 2: 2.00]

Aftenens sidste kamp er mellem vores allesammens australier og Peter Wright. Whitlock startede turneringen på fornemmeste vis, men på det sidste har han ikke formået at få særlig mange point. Han ser ud til at møde Peter Wright på et aldeles uheldigt tidspunkt. Snakebite viste nemlig fantastisk godt spil ved denne weekends European Darts Open, især i finalen, hvor vi så en fantastisk velspillet kamp mellem skotten og Michael van Gerwen. Hvis Peter Wright skal klare sig fri af elimineringszonen, så virker det som et godt tidspunkt at fortsætte momentum efter weekendens præstationer.

Bud på kampen: Peter Wright vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • Peter Wright (41%, 7 Stemmer)
 • Simon Whitlock (29%, 5 Stemmer)
 • Uafgjort (29%, 5 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 17

Indlæser ... Indlæser ...

Unibet Premier League Table

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*