Ronnie O’Sullivan: Phil Taylor er den største af de største

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Eurosport

Ronnie O’Sullivan er af mange betegnet som den bedste snooker-spiller i historien, og har i dag udsendt store roser til Phil Taylor i anledning af dartspillerens snarlige karrierestop.

Phil Taylor afholder i forbindelse med sit karrierestop en komsammen for mennesker og personligheder som har betydet noget for Phil Taylor gennem sin snart 30-årige professionelle karriere. En af dem er den 5-dobbelte snooker-verdensmester Ronnie O’Sullivan, som dog ikke har kunnet deltage på baggrund af den tætpakkede snooker-kalender. O’Sullivan sender dog varme tanker i retning af sin landsmand.

– Hej Phil. Jeg ønsker at sige tillykke med dit karrierestop. Der er ingen sportsmand på jorden som dig – og jeg taler i forhold til alle sportsmænd, heriblandt Tiger Woods, Rodger Federer, hvem som helst. Der er kun én guvernør, og det er dig Phil. Du er mesteren af mestrene, og det er en fornøjelse at kende dig. Du er en legende, og du kan fortsat slå dem alle, selv hvis du skulle fantasere om at komme tilbage efter karrierestoppet, min ven, udtaler O’Sullivan således i en video henvendt til Phil Taylor. En video som kan ses her nedenfor.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*