Gerwyn Price trækker sig fra Nordic Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Verdensmesteren Gerwyn Price har trukket sig fra Nordic Darts Masters.

Den regerende verdensmester og nummer et på verdensranglisten, Gerwyn Price, har trukket sig fra Nordic Darts Masters i Forum i København.

‘The Iceman’ gik ellers sikkert videre til kvartfinalerne efter sin sejr over svenske Daniel Larsson i første runde fredag aften, men gav efter kampen udtryk for, at han havde fået pådraget sig en skade i albuen, og at skaden kunne få konsekvenser for hans videre deltagelse ved turneringen.

Hen af aftenen måtte waliseren så erkende, at han ikke ville kunne gennemføre resten af turneringen, og har derfor endegyldigt valgt at trække sig fra lørdagens kvartfinaleopgør mod Fallon Sherrock. Sherrok er dermed direkte videre til semifinalerne, der spilles lørdag aften.

På Twitter skriver Gerwyn Price, at det var en svær beslutning at trække sig fra resten af World Series-turneringen i København.

– Det var ikke en nem beslutning at trække mig fra dagens turnering i København. Jeg er ked af, at jeg skuffer mine fans, men jeg ønsker ikke at risikere yderligere skade. Jeg føler mig nødsaget til at tage hjem, og få styr på det, før der venter et travlt program de kommende måneder. Jeg takker de danske fans for en fantastisk velkomst, skriver han.

Nordic Darts Masters fortsætter ufortrædent fra klokken 13:00, og kan ses live på Viaplay og PDC.tv. Aftenens semifinaler og finale kan ses live på Viaplay, PDC.tv og TV3 Max fra klokken 20:00.


Kampprogram – Nordic Darts Masters
Kvartfinaler (13:00)
Dimitri Van den Bergh vs. Gary Anderson
Peter Wright vs. Jonny Clayton
Michael van Gerwen vs. Madars Razma
Gerwyn Price vs. Fallon Sherrock (Gerwyn Price har meldt afbud, og Fallon Sherrock er derfor direkte videre til semifinalerne)

Aftensprogram (20:00)
Semifinaler
Finale


Læs også:

Til trods for nederlag: Andreas Toft Jørgensen imponerede ved Nordic Darts Masters

Efter forrygende præstation i finalen: Gerwyn Price vandt årets første Europa Tour

Gerwyn Price tildelt bøde på 180.000 kroner efter Grand Slam of Darts

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*