Jonny Clayton stjal rampelyset – her er alle semifinalister ved Nordic Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Jonny Clayton leverede det foreløbigt højeste gennemsnit ved Nordic Darts Masters, da han besejrede Peter Wright 10-3 i kvartfinalen.

Fallon Sherrock, Dimitri Van den Bergh, Jonny Clayton og Michael van Gerwen er videre til semifinalerne ved Nordic Darts Masters i Forum i København.

Mens Fallon Sherrock allerede forud for lørdagens kvartfinaler var sikret en plads i semifinalerne efter Gerwyn Prices afbud fra turneringen, så måtte Dimitri Van den Bergh, Jonny Clayton og Michael van Gerwen alle i aktion foran et tætpakket dansk publikum på knap 4.500 tilskuere.

I første omgang lykkedes det i den sammenhæng belgiske Dimitri Van den Bergh at besejre publikumsfavoritten Gary Anderson 10-8. Foruden 11 180’ere var kampen generelt kendetegnet ved, at de to spillere havde svært ved at leve op til deres sædvanlige niveau, hvilket blandt andet kom til udtryk ved deres gennemsnit, der for begge spilleres vedkommende lå omkring 88.

I den efterfølgende kamp var der væsentligt mere blus på kedlerne. Med et gennemsnit på 103,87 lykkedes det således Jonny Clayton at besejre verdensranglistens nummer to, Peter Wright, med hele 10-3. Dermed noterede ‘The Ferret’ sig for det foreløbigt højeste gennemsnit ved Nordic Darts Masters, og bør derfor have selvtilliden i orden, inden aftenens semifinale mod Michael van Gerwen.

Netop Michael van Gerwen var dog selv i særdeles god form undervejs i sin 10-4 sejr over lettiske Madars Razma. Med et gennemsnit på 101,60 og en lukkeprocent på 62,50% viste ‘MVG’ dermed, at han lader til at være klar forud for sit semifinaleopgør. Semifinalerne indledes i aften klokken 20:00 og kan ses live på PDC.tv, Viaplay og TV3 Max. TV3 Max sender herudover optakt til aftenens kampe allerede fra klokken 19:30.


Resultater – Nordic Darts Masters
Kvartfinaler
Fallon Sherrock vs. Gerwyn Price (Gerwyn Price trak sig med en albueskade. Fallon Sherrock er derfor videre uden kamp)
Dimitri Van den Bergh (88,57) 10-8 (88,25) Gary Anderson
Peter Wright (97,76) 3-10 (103,87) Jonny Clayton
Michael van Gerwen (101,60) 10-4 (89,72) Madars Razma


Kampprogram – Nordic Darts Masters
Semifinaler
Fallon Sherrock vs. Dimitri Van den Bergh
Jonny Clayton vs. Michael van Gerwen


Læs også:

Gerwyn Price trækker sig fra Nordic Darts Masters

Til trods for nederlag: Andreas Toft Jørgensen imponerede ved Nordic Darts Masters

Ivan Springborg Poulsen forud for Nordic Darts Masters: ‘Det er en drøm, der går i opfyldelse’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*