Gerwyn Price antyder pause fra dartsporten

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gerwyn Price er inde i en dårlig sportslig periode og antyder nu at tage en pause fra dartsporten.

Den tidligere rugby spiller og nuværende nummer 11 på PDC’s verdensrangliste, Gerwyn Price, antyder at han vil tage en pause fra professionel dartsport. Spekulationerne bunder i et tweet som den 33-årige waliser udsendte lørdag aften ovenpå sit skuffende nederlag i første runde ved Players Championship 5 til verdensranglistens nummer 75, Mickey Mansell.

“Der kommer et tidspunkt, hvor spillet bliver kedeligt, og du er ligeglad, om du vinder eller taber. Tid til en lille pause tror jeg…”

Price har overvejende haft en fornuftig sæson, hvor han har nået en enkelt semifinale på Pro Touren, alt imens han spillede sig frem til kvartfinalen ved UK Open i starten af marts.

Mest bemærkelsesværdig for Prices sæson er imidlertid indlemmelsen i Premier League, men som så mange spillere før ham kan Premier League vise sig som en ond spiral, hvor en dårlig periode hurtigt kan udmønte sig i manglende selvtillid og dårlige resultater. En proces der tidligere er set med spillere som Stephen Bunting, Michael Smith og sågar Gary Anderson tilbage i 2013.

Noget tyder nu på, at den samme negative spiral altså har ramt Gerwyn Price. Twitter-brugeren Mike Chapman skriver i en opmuntrende tone til Price i Twitter-opslaget:

“Come on Gerwyn. Det er din første sæson i Premier League – op med hagen, der er forsat tid til at vende skuden”, hvortil Gerwyn Price koldt svarede tilbage “og sidste”, med reference til sin første og tilsyneladende sidste sæson i Premier League.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*