Dansk Dart Union bekræfter: DM aflyses endegyldigt

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Dansk Dart Union har nu endegyldigt valgt at aflyse det individuelle danmarksmesterskab 2020.

Det har efterhånden svævet i luften i et stykke tid, og i dag kom så bekræftelsen fra Dansk Dart Unions bestyrelse.

Det individuelle danmarksmesterskab 2020 aflyses således endegyldigt. Det annoncerer DDU på deres hjemmeside. Aflysningen sker som konsekvens af den nuværende og usikre coronasituation.

Det er ellers ikke mere end få uger siden, at DDU’s formand, Henrik Vestbo, i et interview med Dartnyheder.dk, fortalte, at bestyrelsen arbejdede på at finde alternative måder at afvikle turneringen på, men det har tilsyneladende ikke kunnet lade sig gøre.

– Det var bestemt ikke en let beslutning, men vi ser desværre ingen anden udvej end at aflyse DM helt i 2020, pga. Corona. Vi har forsøgt at udarbejde scenarier med forskellige alternative spilleformer, men med den tid der er tilbage af 2020 og en turnering der er i fuld sving, er det desværre ikke lykkedes at finde en optimal løsning for afvikling af et DM i år, udtaler Henrik Vestbo til DDU’s hjemmeside.

Læs også: Per Laursen vinder DM for femte gang i karrieren

Det er første gang i DM’s 45 år lange historie, at turneringen ikke afholdes. Det betyder i øvrigt også, at Per Laursen og Sandra Rasmussen fortsat kan kalde sig regerende, individuelle danske mestre resten af året, efter de vandt henholdvis herre- og damerækken ved det seneste danmarksmesterskab i marts 2019.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*