Her er lodtrækningen til DM: Forhåndsfavoritter mødes i puljen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Andreas Toft Jørgensen og Allan Daugbjerg Olsen mødes allerede i den indledende pulje ved DM på lørdag.

På lørdag danner Gigantium og Skråen i Aalborg rammerne for det individuelle danmarksmesterskab. I den forbindelse har Dansk Dart Union har i dag offentliggjort lodtrækningen til de respektive rækker.

Heraf fremgår det, at to af de helt store forhåndsfavoritter i kampen om DM-titlen i herrerækken, Andreas Toft Jørgensen og Allan Daugbjerg Olsen, allerede kan se frem til at møde hinanden i det indledende puljespil.

Herrernes DM vil således blive indledt med 32 indledende puljer, hvor der er mellem fire til fem spillere i hver. I pulje nummer 24 mødes Andreas Toft Jørgensen og Allan Daubjerg Olsen således i første kamp, inden opgør mod de mere upåagtede Svend Christensen fra Flying Bull og Tommy Benthin fra Sdr. Omme Dartklub.

Andreas Toft Jørgensen og Allan Daugbjerg Olsen har dog begge mulighed for at spille sig videre fra puljen. Det vil således være de to bedste spillere i hver pulje, der kvalificerer sig til de efterfølgende cup-kampe.

Per Laursen starter i pulje et

Et andet sted i lodtrækningen indleder den regerende danske mester Per Laursen sine ambitioner om en sjette DM-titel i pulje et. Her møder 16. seedede Laursen Mathias Kjær fra Jyden, Henrik Graversen fra Dronningborg og Jens Carlslund fra Route 180. Per Laursen vil dermed være favorit i sin pulje.

Du har mulighed for at danne dig et overblik over hele DM-lodtrækningen i alle rækker på DDU’s hjemmeside. Du kan i øvrigt streame de afgørende kampe fra DM på DDU’s YouTube-kanal. Herudover kan du læse en optaktsartikel med Dartnyheder.dk’s bud på de fem største favoritter i herrerækken her.


Læs også:

Top 5: De største favoritter i herrerækken ved DM 2022

Per Laursen vinder DM for femte gang i karrieren

Trods ny dansk rekord: Danmark er ude af World Cup of Darts

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*