3. runde af Top Gun kommer til Vejle

Lars Helsinghof (t.v.) sejrede ved 1. runde af Top Gun og fører endnu den samlede rangliste

Danmarks bedste dartspillere kommer til Vejle.

Lørdag d. 24 juni mødes en stor del af Danmarks bedste dartspillere i Søndermakshallen i Vejle for at dyste om en plads i finalen ved Top Gun 2017. Forud for turneringen har der blot været enkelte afbud, hvoraf den regerende Danmarksmester Per Skau er den mest prominente. Den samlede liste om tilmeldte spillere kan findes her.

Forinden 3. runde af Top Gun-turneringen fører Aarhus’ nyligt genudtagede landsholdsspiller Lars Helsinghof den rangliste, som i sidste ende afgør hvilke 6 spillere som kvalificerer sig direkte til finalestævnet d. 4. november i år.

Toppen af ranglisten er på nuværende tidspunkt også præget af andre prominente danske dartspillere – ikke mindst Låsbys Per Laursen, som af mange betragtes som favorit til titlen som den endelige vinder af Top Gun turneringen. Per Laursen deltog for nyligt ved PDCs World Cup of Darts, sammen med holdkammerat- og landsholdspiller Alex Jensen, som desperat har brug for et resultat ved stævnet i Vejle, set i lyset af skuffende resultater i de 2 første runder af turneringen.

Forinden finalestævnet spilles der i alt 5 indledende runder. Top Gun turneringen er foruden sit navn også fængende i den forstand, at turneringen, set ud fra et økonomisk perspektiv, er Danmarks største løbende dartturnering i historien, med en præmiesum på over 90.000 kr.

Der vil være gratis entré for alle potentielle tilskuere til Top Gun turneringen i Søndermarkshallen i Vejle, hvor de indledende gulvkampe starter klokken 16.00, inden kvartfinalerne bliver spillet på scenen fra klokken 18.30. Turneringen vil derudover blive streamet på Youtube.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*