Gerwyn Price afløser Adrian Lewis ved World Series of Darts

Tidligere vinder af Auckland Darts Masters, Adrian Lewis, var forventet at deltage i begge juli-måneds World Series events. Noget er dog kommet i vejen for den dobbelte verdensmester – Lewis skal nemlig være far.

Lewis’ kone forventes at føde denne sommer, og derfor har englænderen valgt at trække sig fra de to events, hvor han vil blive erstattet af walisiske Gerwyn Price.

Gerwyn Price har haft en imponerende sæson, hvor det indtil nu er blevet til 2 major-finaler ved henholdsvis UK Open og World Cuppen, hvor han var ledsaget af Mark Webster.

Det bliver dog ikke til debut for Price, som en gang tidligere har deltaget ved World Series. Debutten faldt således ved Dubai Darts Masters sidste måned, hvor han i første runde besejrede James Wade, inden han i semi-finalen tabte til Michael van Gerwen.

Der har på de sociale medier været diskussion om hvorvidt Gerwyn Price er den rigtige til at få tildelt Lewis’ plads ved de to World Series events. Flere har bl.a. peget på spillere som Mensur Suljovic, Joe Cullen og Daryl Gurney som alternative substitutter. Formand for PDC, Barry Hearn, begrunder dog valget således:

– Gerwyn har haft en imponerende sæson, og har i sandhed etableret sig som en verdensklassespiller. Hans resultater det seneste år ved UK Open, Dubai Darts Masters og World Cuppen, efter at have vundet sin første ranking-event, vidner om at han har fortjent sin plads, udtaler Hearn til PDCs hjemmeside.

Price kommer dermed til at fuldende den 8-mandsliste af PDC-spillere som kommer til at deltage ved de to World Series events i juli, hvor også Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Phil Taylor og Raymond van Barneveld vil være deltagende ved begge events.

Derudover vil James Wade og Dave Chisnall deltage i Shanghai, mens Daryl Gurney og Max Hopp får chancen i deres World Series debutter i Las Vegas.

Turneringen i Shanghai vil i øvrigt udgøres af 4 kinesiske kvalifikations-spillere, mens Singapores Paul Lim, Japans Haruki Muramatsu, Hong Kongs Royden Lam og Syd Koreas’ HyunChul Park vil fuldende feltet.

I Las Vegas vil de 8 øvrige pladser blive afgjort på baggrund af en kvalifikationsturnering d. 13. juli, hvor kun amerikanske og canadiske spillere er tilladt deltagelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*