Jeppe Stolt efterudtaget til bruttolandsholdet

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Daniel Thybøl/Dartnyheder.dk

Aalborg-talentet Jeppe Stolt er efterudtaget til herrelandsholdets bruttotrup, efter han i lørdags spillede sig i semifinalen ved Søgaard Denmark Open & Masters.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Når det danske WDF-landshold den 26.-30. september spiller World Cup på hjemmebane i Esbjerg, så kan det meget vel blive med det 24-årige Aalborg-talent Jeppe Stolt på holdkortet. Nordjyden er således blevet efterudtaget til herrelandstræner Søren Byøs bruttolandshold, der nu består af syv spillere i alt. Det meddeler Dansk Dart Union på deres hjemmeside.

Foruden Jeppe Stolt så er også Fluen-duoen Benjamin Drue Reus og Simon Bak en del af bruttotruppen samt Aabenraa-profilen Andreas Toft Jørgensen. De øvrige landsholdskandidater er den femdobbelte danmarksmester Per Laursen, Mogens Christensen og Jon Hegaard Kirkeby, der alle repræsenterer Potten Dartklub.

Jeppe Stolt er blevet efterudtaget til bruttolandsholdet efter han som den første danske herrespiller siden 2013 i lørdags spillede sig i en semifinale ved Søgaard Denmark Open. Tilbage i 2013 var det netop førnævnte Per Laursen og Mogens Christensen, der senest var i en semifinale ved den prestigefulde WDF-turnering.


Læs også:

Andy Baetens brillerede ved Søgaard Denmark Open & Masters – to danskere spillede sig i semifinalen

Top 10: De højeste gennemsnit ved Søgaard Denmark Open & Masters 2023

24-årige Jeppe Stolt vandt det Jysk-Fynske mesterskab


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*