Gerwyn Price reflekterer over Premier League

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Gerwyn Price havde en forfærdelig sæson i dette års Premier League.

Gerwyn Price indrømmer, at det hårde program forbundet med Premier League fangede ham på det forkerte men, men indskyder at han er fortrøstningsfuld ved muligheden for at kunne svare kritikkerne igen i løbet af den resterende sæson.

Price blev som den første spiller elimineret i dette års Premier League, efter blot to uafgjorte resultater i ni kampe og et sæsongennemsnit på 89,67. De to uafgjorte resultater blev leveret i de første tre runder, hvorefter waliseren tabte sine seks følgende kampe.

LÆS OGSÅ: Gerwyn PRice antyder pause fra dartsporten

Price kan imidlertid trøste sig ved, at der de seneste uger har været indikationer på at bedre tider venter lige om hjørnet. De seneste to ranking-turneringer har resulteret i to kvartfinaler, hvilket betyder at 33-årige Price har overhalet Raymond van Barneveld på verdensranglisten og nu altså indtager 11. pladsen.

I et interview ved sidste weekends German Darts Open, udtalte Price:

– At deltage og spille foran så store publikum var godt for mig. Det var en oplevelse, men tiden hjemmefra drænede mig, og jeg havde ikke forudset hvor hårdt det ville blive. Nogle gange er du væk hjemmefra i fem-seks dage om ugen, og det er hårdt arbejde, udtalte Price og uddybede:

– Du tager først til Premier League, så til ProTouren, så måske hjem for en dag, og det dræner dig for energi. Jeg var ikke vant til det, og det fangede mig på det forkerte ben. Men hvis jeg nogensinde kommer med i Premier League igen om nogle år, så ved jeg hvad jeg kan forvente, sagde Price.

LÆS OGSÅ: Gerwyn Price: Jeg har virkelig hadet Premier League

 

– Jeg var nok for hård ved mig selv i starten af turneringen, og gav nogle af kampene væk. Jeg er glad for at jeg er tilbage i form på gulvet. Nu mangler jeg bare at gøre det samme på TV igen og på Europa Touren, afsluttede han.

 

Næste opgave for Gerwyn Price bliver ved den kommende weekends Austrian Darts Open.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*