Video: Se Max Hopp vinde karrierens største triumf

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Max Hopp tog fusen på resten af verdenseliten, da den blot 21-årige tysker søndag aften sensationelt vandt German Darts Open.

21-årige Max Hopp var i weekenden hovedpersonen i en af dartsportens helt store eventyrfortællinger. Evighedstalentetm som siden de spæde teenage år har båret det tyske dartpublikums enorme forventninger på sine skuldre, lykkedes søndag aften med at vinde den første tyske PDC senior titel nogensinde – og hvilken én af slagsen.

LÆS OGSÅ: Max Hopp sensationel vinder af German Darts Open

Forinden finalen havde Tysklands nummer ét været aktør i en forrygende semifinale mod den regerende verdensmester Rob Cross, hvor Max Hopp med en 12-darter afgjorde kampen fra 121 på rød bull. Nøjagtig den samme opskrift gjorde sig gældende i finalen mod Michael Smith, hvorefter de tusindvis af tyske fans kunne lade glæden nå uanede højder, efter at have været vidne til den vel nok største dag i tysk dartsports historie. Du kan se/gense hele den omtalte finale i videoen nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*