Optakt: Premier League – topkamp mellem MvG og Bullyboy

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Så er det tid til Premier Leagues syvende runde, denne gang i Glasgow.

Det er torsdag og derfor er der igen Premier League. Denne gang finder det hele sted i Glasgow. Dermed vil Peter ‘Snakebite’ Wright og Gary ‘Ando’ Anderson have flere tusinde landsmænd i ryggen til aftenens kampe.

På papiret kunne dette sagtens ligne en af turneringens mest interessante runder. Vi har nemlig store opgør som Gary Anderson mod Simon Whitlock, Peter Wright mod Raymond van Barneveld og topopgøret mellem Michael van Gerwen og Michael Smith.

Daryl Gurney v Mensur Suljovic [1: 2.50 x: 4.50 2: 2.30]

Fødselaren Daryl Gurney fik lige akkurat sneget sig over stregen i sidste runde. Til gengæld kom Suljovic ned på jorden igen, da Rob Cross sendte ham hjem med et nederlag på 7-2. Begge spillere har efterhånden brug for point, for at komme lidt væk fra den tætte bundstrid. De to spillere virker dog meget jævnbyrdige for tiden, så det må blive en tæt affære.

Bud på kampen: 6-6

Hvem vinder kampen?

 • Mensur Suljovic (43%, 9 Stemmer)
 • Daryl Gurney (33%, 7 Stemmer)
 • Uafgjort (24%, 5 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 21

Indlæser ... Indlæser ...

Michael van Gerwen v Michael Smith [1: 1.30 x: 7.00 2: 6.50]

Nummer et mod nummer to. Favoritten mod overraskelsen. Det kan godt gå hen og blive en rigtig interessant kamp det her. Begge har spillet rigtig god dart i denne turnering, men det virker dog som om, at MvG har genfundet den form, som ingen kan slå. Michael Smith kan sagtens gøre en god figur i aften, men han vil uden tvivl få det svært. Det er ikke just en slingrerende Peter Wright han møder.

Bud på kampen: Michael van Gerwen vinder 7-4

Hvem vinder kampen?

 • Michael van Gerwen (83%, 20 Stemmer)
 • Uafgjort (13%, 3 Stemmer)
 • Michael Smith (4%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 24

Indlæser ... Indlæser ...

Gary Anderson v Simon Whitlock [1: 1.44 x: 5.50 2: 5.50]

Gary Anderson har haft et pænt 2018, men alligevel er det blevet til en del uafgjorte kampe i dette års Premier League. Simon Whitlock, som er aftenens modstander, kommer også med en uafgjort fra sidste runde. Denne kamp ligner umiddelbart en tæt affære. Gary Andersons topniveau er nok som udgangspunkt lidt højere end australierens, men det virker som om, at der er længere og længere mellem disse toppræstationer. Denne kamp stinker langt væk af en uafgjort.

Bud på kampen: 6-6

Hvem vinder kampen?

 • Gary Anderson (91%, 21 Stemmer)
 • Uafgjort (4%, 1 Stemmer)
 • Simon Whitlock (4%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 23

Indlæser ... Indlæser ...

Peter Wright v Raymond van Barneveld [1: 2.50 x: 4.50 2: 2.30]

Peter Wright har været fuldstændig ved siden af sig selv og han ligner langt fra verdens nummer to. Raymond van Barneveld spiller bestemt heller ikke på sit absolutte topniveau, men til gengæld er hans krise ikke lige så forfærdelig som skottens. Men måske det er den skotske hjemmebane, der skal til, for at Wright nærmere sig det sædvanlige niveau? Han skal under alle omstændigheder snart bruge nogle point, hvis han ikke vil forblive under stregen.

Bud på kampen: Raymond van Barneveld vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • Raymond van Barneveld (63%, 15 Stemmer)
 • Peter Wright (29%, 7 Stemmer)
 • Uafgjort (8%, 2 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 24

Indlæser ... Indlæser ...

Rob Cross v Gerwyn Price [1: 1.36 x: 6.00 2: 6.00]

Rob Cross viser igen, hvorfor han blev verdensmester. Gerwyn Price har det til gengæld utrolig svært i denne debutsæson i Premier League. Faktisk har Price det så svært, at han forleden antydede en pause fra dartsporten. Dermed kan man virkelig betvivle hans motivation til aftenens kamp. Rob Cross ligner en sikker vinder i dette opgør.

Bud på kampen: Rob Cross vinder 7-2

Hvem vinder kampen?

 • Rob Cross (91%, 20 Stemmer)
 • Uafgjort (5%, 1 Stemmer)
 • Gerwyn Price (5%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 22

Indlæser ... Indlæser ...

League Table

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*