Succes for Durrant og nedtur for Hedman

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

Durrant jagter fortsat sin 3. World Masters-sejr, mens Deta Hedman i går måtte lide et overraskende nederlag.

Der var i går ikke tale om de store overraskelser i herrerækken ved Winmau World Masters, hvor alle bookmakernes favoritter gik videre. Gårsdagens resultater (som kan ses længere nede i artiklen) betyder at Glen Durrant fortsat har mulighed for at skrive sig ind i historiebøgerne som den 3. spiller til at vinde turneringen 3 år i træk, og derved indgå i en klub bestående af Bob Anderson og Martin Adams. Kun Eric Bristow har med sine 5 titler vundet turneringen flere gange – Bristow formåede dog aldrig at sejre 3 år i træk.

Durrant får dog sin sag for i eftermiddagens 3. kamp, hvor polske Krzysztof Ratajski er i formidabel form ovenpå flere fornemme prætsationer på PDC’s Europa Tour i indeværende sæson. Ganske vist er Durrant bookmakernes klare favorit til opgøret, men Ratajski har gennem sæsonen vist, at han i dén grad har niveauet til at udfordre den regerende Lakeside-vinder. De øvrige kvartfinalekampe i herrerækken vil som gårsdagens resultater ligeledes kunne ses længere nede i artiklen.

Modsat herrerækken kunne damerækken i går ikke se sig helt fri for overraskelser, da Deta Hedman måtte se sig ekspederet af Sarah Roberts. Dermed ligner Lorraine Winstanley nu den helt store favorit til at tage titlen.

Dagens kampe vil blive streamet live via Winmau.tv, hvor første kamp på programmet er finalen af WDDA’s para-dartrække som er programsat til klokken 16:30 dansk tid. Dagens lodtrækning og gårsdagens resultater kan ses nedenfor:

1/8-delsfinaler:
Marck McGeeney 3-2 Neil Duff
Martin Phillips 3-0 Toon Greebe
James Hurrel 3-0 Ross Montgomery
Gabriel Clemens 3-0 Chris Landman
Jim Williams 3-2 Tony O’Shea
Cameron Menzies 3-1 Mark McGrath
Krzysztof Ratajski 3-0 Alan Soutar
Glen Durrant 3-0 Yoeri Duijster

Kvartfinaler:
Mark McGeeney vs. Martin Philips
James Hurrell vs. Gabriel Clemens
Jim Williams vs. Cameron Menzies
Krzysztof Rataski vs. Glen Durrant

Dame semi-finaler:
Sarah Roberts vs. Corrine Hammond
Lorraine Winstanley vs. Tricia Wright

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*