Durrant: Hvis jeg vinder, kan det ikke sammenlignes med Anderson

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: TungstenTales

Glen Durrant mener ikke at Bob Andersons 3 på hinanden følgende sejre ved Winmau World Masters kan sammenlignes med Durrants egen præstation, såfremt Durrant vinder sin 3. World Masters titel i aften.

Glen Durrant har i aften mulighed for at vinde sin 3. World Masters sejr i træk, hvilket kun 2 spillere har formået før ham. Sidst det skete var da Martin Adams sejrede i årene 2008-2010, mens Bob Anderson var den første til at opnå bedriften fra 1986-1988.

Og netop Andersons præstation peger Durrant på som enestående, set i lyset af at Andersons sejre indtraf før reglen om at de øverst 16 seedede spillere var sikret en plads i 1/16-delsfinalen.

– Bob Anderson vandt fra gulvet. Jeg har haft fordelen af at have fået en bye fremtil de sidste 32, så jeg vil ikke lave en parallel mellem hvad jeg og Bob Anderson har gjort, udtaler den regerende Lakeside-vinder til YouTube-kanal TungstenTales.

– Bob Anderson er min helt. Hvis jeg vinder, så vil det være fantastisk, men jeg er bevidst om hvad Bob gjorde, sammenlignet med mig selv, afslutter Durrant som derved heller ikke lægger skjul på sin fascination af verdensmesteren anno 1988.

Det fulde interview kan ses her nedenfor:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*