Overraskende navne blandt tilmeldingerne til PDC’s Q-school

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Action Images

Tony O’Shea er et yderst overraskende navn blandt de tilmeldte deltagere ved januar måneds Q-school.

Mellem den 19.-22. januar 2018 vil der traditionen tro være flere håbefulde PDC-aspiranter deltagende ved PDC’s Q-school. Det vides endnu ikke præcist hvor mange tour-cards der kommer til at være at spille om, men allerede nu tegner det til, at det kan gå hen og blive den hårdeste Q-school-turnering til dato.

Glen Durrant har allerede meddelt, at han har i sinde at deltage ved Q-school, såfremt han ikke. som minimum, når semifinalen ved BDO’s verdensmesterskab. En historie du kan læse mere om her.

Foruden Glen Durrant er der også heftige rygter om at både Danny Noppert, Scott Mitchell og Jamie Hughes, alle markante profiler i BDO, forventes at ville prøve lykken ved Q-school. En anden BDO-profil, Jeff Smith, vil i den kommende uge gøre debut ved PDC’s VM, og har i den forbindelse offentliggjort, at også han vil være at finde ved næste års Q-school.

Nu melder flere overraskende navne sig så yderligere på banen med henblik på næste års Q-school. Heriblandt er det mest overraskende navn den 3-dobbelte Lakesidefinalist Tony O’Shea. Det skriver Dartsnews.com.

Valget om at forsøge sig i PDC er truffet i skyggen af flere sæsoner med stærkt nedadgående formkurve, hvilket har kulmineret med at 56-årige O’shea i år, for første gang siden 2002, ikke har kvalificeret sig til BDO’s verdensmesterskab.

Foruden de ovennævnte, så vil der også være flere tidligere PDC-profiler, som vil forsøge at gøre comeback til den professionelle scene, heriblandt Co Stompé og Colin Lloyd.

Co Stompé har tidligere kastet sine pile i PDC-regi, da han fra 2008-2013 var indehaver af et tour-card. Forinden da spillede han fra 1996-2008 i BDO. Efter 2013 valgte Stompé at skifte tilbage til BDO, dog uden held. En af de sidste turneringer Co Stompé har været tilmeldt var Denmark Open/Masters i 2015.

Den tidligere verdensetter Colin Lloyd vil også forsøge at gøre comeback til dartsporten på professionelt plan. Da den nu 44-årige englænder for nu to år siden lagde pilene på hylden, erkendte han at et comeback til sporten ikke var udelukket på længere plan. Nu vil det så vise sig, hvorvidt Colin Lloyd har hvad der skal til, for igen at slå igennem i PDC, hvor han blandt andet er noteret for en enkelt VM-semifinale og to major-titler.

Der er endnu ikke lukket for tilmeldinger til PDC’s Q-school, så det er langt fra udelukket, at flere profiler vil bekendtgøre deres deltagelse i løbet af de kommende uger.

Hvilken af de nævnte spillere håber du mest på vinder et tour-card ved PDC's Q-school?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*