Michael van Gerwen: Phil Taylor er den største, men jeg er den bedste

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Michael van Gerwen beskriver sig selv som den bedste dartspiller sammenlignet med Phil Taylor.

– Jeg synes jeg er bedre (end Phil Taylor, red), og jeg tror der er mange der er enige med mig. Jeg er ikke den mest succesfulde, det er sandt, men hvis du kigger på mine kampe, såå…

Således afslutter den regerende verdensmester Michael van Gerwen sit svar på spørgsmålet, om hvem han mener er den bedste dartspiller, hvis man sammenligner ham selv med den 16-dobbelte verdensmester. Kommentaren kommer få dage forud for det kommende verdensmesterskab, hvor den 28-årige hollænder har mulighed for at vinde sin tredje VM-titel.

– Jeg mener helt oprigtigt, at hvis han (Phil Taylor, red.) spiller på sit topniveau, og jeg spiller på mit topniveau, så vinder jeg, tilføjer Michael van Gerwen i et interview med PDC.

Det kommende verdensmesterskab vil være det 11. i rækken for Michael van Gerwen siden debuten i 2008. En debut hvor han rent faktisk tabte til selv samme Phil Taylor i første runde, nøjagtig som det var tilfældet året efter og i 2013 hvor de to spillere mødtes i finalen.

Alt i alt har de to rivaler mødt hinanden 62 gange i officielle sammenhænge. Heraf har Phil Taylor vundet 34 gange, Michael van Gerwen 26 mens to opgør er endt uafgjort. Alene i år har de to spillere mødt hinanden seks gange, og den forbindelse står det fuldstændige lige med tre sejre til hver.

Hvem mener du er den bedste dartspiller?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Foruden kommentaren om selv at være verdens bedste dartspiller, så roser Michael van Gerwen i løbet af interviewet også Phil Taylor for englænderens mentale styrke, og kommer derudover ind på karrierens højdepunkter og nedture. Du kan se det fulde interview her nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*