Disse spillere kæmper om trofæet ved World Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Getty Images

16 spillere har kvalificeret sig til scenekampene ved Winmau World Masters, efter en dag med nedtur for de danske dartspillere.

Efter mandagens indledende kampe ved Winmau World Masters, ligger det nu fast hvilke spillere som har kvalificeret sig til 1/8-delsfinalerne. Spillere som Jamie Hughes, Scott Waites, Wesley Harms, Darryl Fitton, Dean Reynolds og Ted Hankey måtte alle se fortabt, hvorimod en populær skikkelse i form af Tony O’Shea noget overraskende har fundet vej til 1/8-delsfinalerne.

Desværre blev det en kedelig dag, set med danske briller, hvor bedste resultat blev leveret af Niels-Jørgen Hansen som spillede sig frem til en placering blandt de sidste 64. Herre-rækkens andre danske deltagere tabte alle deres 1. kamp, på nær Dennis Johannsen som spillede sig frem til 2. runde. Således måtte Per Skau, Brian Løkken, Nicolai Olsen og Jonas Munk alle pakke pilene sammen, før det hele rigtigt var begyndt.

I damerækken var der også tale om en række kedelige danske resultater, hvor kun Elin Mortensen og Gitte Banke spillede sig videre til 2. runde, mens de resterende 3 danske damespillere – inklusiv Ann-Louise Peters – alle måtte gå fra banen med et nederlag efter 1. runde.

Man kan følge slagets gang fra tirsdagens scenekampe live via Winmau.tv som foruden herrerækken også viser de resterende damekampe og juniorfinalen. Streamingen er programsat til at starte klokken 15 dansk tid. Lodtrækningen kan ses nedenfor:

MarkMcGeeney – Neil Duff
Toon Greebe – Martin Phillips
Ross Montgomery – James Hurrrell
Chris Landman – Gabriel Clemens
Tony O’Shea – Jim Williams
Mark McGrath – Cameron Menzies
Krzysztof Ratajski – Alan Soutar
Youri Duijster – Glen Durrant

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*