BDO laver aftale med Eurosport

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO/Winmau

BDO har endelig fået en TV-aftale sat i stand i forbindelse med Winmau World Masters.

Det engelske dartforbund, BDO, har de seneste år haft svært ved at tiltrække samarbejdspartnere i forbindelse med deres største turneringer, herunder Lakeside og Winmau World Masters.

Lakeside, bedre kendt som BDO’s VM, har i mange år været sendt på BBC, Englands største TV-kanal, men aftalen blev ikke forlænget efter 2016, hvor BBC istedet valgte at satse på PDC’s Champions League.

Siden da har BDO haft svært ved at etablere nye TV-aftaler i forbindelse med deres største turneringer, hvor også Winmau World Masters de seneste år har måttet nøjes med at blive transmitteret gennem YouTube og den mindre britiske TV-kanal, Premier Sports. Det på trods af World Masters titel som verdens ældste, nulevende major.

Winmau meddelte dog i dag på deres Facebook-profil, at de har formået at lave en aftale med Eurosport, som ligeledes sendte turneringen i årene 1996-2000 og 2013-2015.

Den nye TV-aftale er vigtig for BDO, som med den nye aftale kan håbe på igen at etablere sig på TV-markedet. Aftalen gælder dog kun for Eurosport i England, og vil kun transmittere fra herrenes 8.-delsfinalerne og frem, samt damernes semifinaler og finale. Lande udenfor de engelske grænser, heriblandt Danmark, vil kunne streame hele turneringen gratis via Winmau.tv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*