BDO laver aftale med Eurosport

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO/Winmau

BDO har endelig fået en TV-aftale sat i stand i forbindelse med Winmau World Masters.

Det engelske dartforbund, BDO, har de seneste år haft svært ved at tiltrække samarbejdspartnere i forbindelse med deres største turneringer, herunder Lakeside og Winmau World Masters.

Lakeside, bedre kendt som BDO’s VM, har i mange år været sendt på BBC, Englands største TV-kanal, men aftalen blev ikke forlænget efter 2016, hvor BBC istedet valgte at satse på PDC’s Champions League.

Siden da har BDO haft svært ved at etablere nye TV-aftaler i forbindelse med deres største turneringer, hvor også Winmau World Masters de seneste år har måttet nøjes med at blive transmitteret gennem YouTube og den mindre britiske TV-kanal, Premier Sports. Det på trods af World Masters titel som verdens ældste, nulevende major.

Winmau meddelte dog i dag på deres Facebook-profil, at de har formået at lave en aftale med Eurosport, som ligeledes sendte turneringen i årene 1996-2000 og 2013-2015.

Winmau World Masters to be Televised by Winmau TV and Eurosport in the UK!The finest players in the BDO will be taking…

Opslået af Winmau Darts på 19. september 2017

Den nye TV-aftale er vigtig for BDO, som med den nye aftale kan håbe på igen at etablere sig på TV-markedet. Aftalen gælder dog kun for Eurosport i England, og vil kun transmittere fra herrenes 8.-delsfinalerne og frem, samt damernes semifinaler og finale. Lande udenfor de engelske grænser, heriblandt Danmark, vil kunne streame hele turneringen gratis via Winmau.tv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*