Anderson efter nederlag: Mensur fortjener det

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Sky Sports

Gary Anderson viste god sportsånd efter søndagens finalenederlag til Mensur Suljovic ved Champions League of Darts.

– Han (Mensur Suljovic red.) har været fænomenal de sidste par år, og han har været den bedste denne weekend. Han fortjener det – han har været den bedste spiller gennem hele turneringen, og han smadrede os alle sammen.

Således udtalte den dobbelte verdensmester Gary Anderson ovenpå søndagens finalenederlag til Mensur Suljovic ved Champions League of Darts. En turnering hvor Anderson fik ørene i maskinen mere end blot en enkelt gang til sin 45-årige østrigske kollega, da Anderson også i puljespillet tabte overbevisende med cifrene 3-10 til den senere vinder af turneringen.

Anderson udtalte sig ikke kun begejstret på Suljovic’ vegne, men også om sin egen formkurve og turneringen generelt.

– Det har været en fantastisk turnering. Det er et par uger siden jeg vandt i Perth, og jeg har ikke spillet siden da, men jeg blev bedre og bedre som turneringen løb frem. Jeg havde det ganske vist svært mod Mensur i puljen, men jeg blev bedre og bedre, og jeg spillede godt i dag.

– Jeg gjorde det okay i finalen, og jeg ville have elsket at have udlignet til 10-10, og have set hvad der så ville være sket i sidste leg, men jeg havde 3 rene pile på double 10, og lavede virkelig rod i det, så vi ved aldrig hvad der ville have sket, afslutter Anderson ovenpå 9-11 nederlaget i finalen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*