Succes for Jamie Hughes og Ross Montgomery

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Red Dragon Darts

Jamie Hughes og Ross Montgomery tog titlerne ved weekendens British Open og Classic.

Som optakt til den kommende uges Winmau World Masters blev der i weekenden afviklet British Classic og British Open. Sidstenævnte en turnering som i 2005 blev vundet af danske Brian Buur, som med sin finalesejr over Michael van Gerwen til stadighed står som et af de største danske dart-resultater i historien.

Jamie Hughes lagde ud med at vinde sin blot 2. turneringssejr i år, da han i finalen ved British Classic besejrede walisiske Jim Williams med cifrene 6-5. Williams som selv har haft en forrygende sæson med hele 3 sejre på BDO-touren.

Søndagens British Open var skotske Cameron Menzies chance for at blive den første spiller i historien til at vinde British Open 2 år i træk. Desværre for Menzies resulterede finalen dog i et 5-6 nederlag til Ross Montgomery, som derved tog sin 2. turneringssejr i år.

I damerækkerne formåede australske Corrine Hammond at spille sig i begge finaler, men måtte i British Classic se sig slået af Aileen de Graaf. Hammond kunne dog trøste sig ved en sejr over Anastasia Dobromyslova i finalen ved British Open.

Ross Montgomery
Jamie Hughes (t.v.)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*