Spændende lodtrækning til Finder Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

BDO har offentliggjort lodtrækningen til Finder Darts Masters, og der er flere spændende kampe i vente.

Finder Darts Masters er en af de absolut største turneringer i BDO-systemet, kun overgået af Lakeside og Winmau World Masters. Turneringen er de seneste to år vundet af BDO-verdensmesteren, Glen Durrant, som igen i år jagter succes mod resten af BDO-eliten. I første omgang gælder det om at blive nummer ét i tre-mandspuljen, hvor Durrant vil blive ledsaget af belgiske Geert de Vos og walisiske Jim Williams i gruppe H, som på forhånd tegner til at tæt.

Andre grupper som på forhånd tegner til at danne rammerne om spændende og kvalitetsprægede opgør er blandt andre gruppe A, som byder på kampe mellem BDO-ranglistens nummer 1, Mark McGeeney, altid udfordrende Darius Labanauskas samt den 55-årige tidligere Lakeside-vinder, Andy Fordham, som har fået et wildcard til turneringen.

Også gruppe C bliver interessant at følge, eftersom hollandske Danny Noppert gør comeback til den store scene. Den 26-årige Lakeside-finalist har ikke deltaget i mange turneringer i år, og der er derfor et stort spørgsmåltegn i forbindelse med Nopperts nuværende form-barometer. Forinden Finder Darts Masters gør Noppert dog comeback ved Grand Slam som starter den 11. november.

Derudover byder gruppe G på en klassisk duel mellem de to BDO-koryfæer, Martin Adams og Scott Waites.

I damernes række er russiske Anastasia Dobromyslova forsvarende mester, og har været i finalen de sidste fem år med 3 sejre til følge. Dobromyslova vil dog få kamp til stregen i en damerække som virker historisk stærk, på trods af at hverken Lisa Ashton, Fallon Sherrock eller Corrine Hammond vil være deltagende.

Finder Darts Masters afvikles mellem den 8. til den 10. december

Herrer:
GRUPPE A
Mark McGeeney – England (1)
Andy Fordham – England
Darius Labanauskas – Litauen

GRUPPE B
Ross Montgomery – Scotland (8)
Rich Hofstra – Holland
Scott Mitchell – England

GRUPPE C
Danny Noppert – Holland (5)
Conan Whitehead – England
Cameron Menzies – Scotland

GRUPPE D
Wilhelm Mandigers – Holland (4)
Richard Veenstra – Holland
Michael Unterbuchner – Tyskland

GRUPPE E
Wesley Harms – Holland (3)
Andy Baetens – Belgien
Dennie Olde Kalter – Holland

GRUPPE F
Jamie Hughes – England (6)
Dean Reynold – Wales
Wouter Vaes – Holland

GRUPPE G
Martin Adams – England (7)
Scott Waites – England
Kyle McKinstry – Nordirland

GRUPPE H
Geert de Vos – Belgien (2)
Jim Williams – Wales
Glen Durrant – England

Damer:

GRUPPE A 
Deta Hedman – England (1)
Sharon Prins – Holland
Marjolein Noijens – Holland

GRUPPE B
Aileen de Graaf – Holland (2)
Anastasia Dobromyslovs – Rusland
Lorraine Winstanley – England

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*