Adrian Lewis: Jeg er snart tilbage i topform

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig

Den dobbelte verdensmester bebyrder at han snart er tilbage i topform.

– Jeg ligger energi i det nu. Indenfor den næste måned eller to er jeg tilbage i topform, og spiller som jeg ved jeg kan spille.

Sådan udtaler den dobbelte verdensmester og Premier League-profil, Adrian Lewis, til dartsnews.com. Udtalelsen kommer ovenpå en middelmådig sæson, som ikke har været meget bedre end 2016-sæsonen. Lewis ligger pt. nummer fem på verdensranglisten, men en dårlig afslutning på sæsonen kan betyde, at Lewis ryger helt ud af top 16.

Baggrunden for Lewis’ tro på bedre tider skal ses i lyset af, at fokus ikke har været 100 % på darten gennem de seneste måneder. Noget som Lewis vil lave om på.

– Jeg forsøgte at spille alle Europa Tour-events i år, men med babyen og min kone har det været svært. Næste år vil jeg have mit fokus rettet mod at deltage i alle Europa Tour-events, uddyber Lewis som blev far for første gang tilbage i august.

Adrian Lewis vandt PDC’s verdensmesterskab i 2011 og 2012, og er derudover noteret for en sejr ved European Championship i 2013 og UK Open i 2014. Det er med andre ord snart fire år siden, at Lewis senest vandt en stor TV-titel.

Tror du, at Adrian Lewis nogensinde når sit topniveau igen?

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*