Benjamin Drue Reus misser 9-darter, men er videre til finaledagen ved Modus Super Series

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Jonas Hunold/PDC

Benjamin Drue Reus er videre til finaledagen ved Modus Super Series, efter han sluttede på tredjepladsen i gruppe B.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Selvom han fik den værst tænkelige start på fredagens afgørende kampprogram i gruppe B ved Modus Super Series, så lykkedes det alligevel 24-årige Benjamin Drue Reus at kvalificere sig til finaledagen ved den engelske TV-turnering.

Danskeren tabte således sin første kamp med cifrene 4-2 til den nærmeste rival Harry Gregory. Dermed var fynboen udenfor gruppens top tre, der sikrer videre avancement til finaledagen.

Benjamin Drue Reus svarede dog igen med en stærk sejr på 4-1 over walisiske Rhys Griffin, hvor han sluttede kampen med et stærkt gennemsnit på 94,32. Undervejs i opgøret missede Reus sågar en 9-darter, da han efter otte perfekte pile blot var millimeter fra at sende den afgørende pil i double 12.

Du kan se Benjamin Drue Reus’ imponerende forsøg på en 9-darter her:

Glæden varede dog ikke ved, for i sin tredje kamp tabte Benjamin Drue Reus 4-1 til det særdeles velspillende engelske talent Owen Bates. Her blev danskeren ikke efterladt mange chancer, idet Bates noterede sig for ugens højeste gennemsnit på hele 107,17.

Håbet var dog ikke ude endnu, for i kampen forinden havde Harry Gregory til stor overraskelse tabt 4-3 til ikoniske Trina Gulliver. Dermed kunne Benjamin Drue Reus med en sejr over selvsamme Gulliver i sin sidste kamp fortsat holde liv i håbet om en plads ved finalestævnet.

Helt som ventet vandt den pædagogstuderende dansker ganske komfortabelt 4-1 over ‘Golden Girl’, og eftersom Gregory tabte sine sidste kampe til både Owen Bates og Rhys Griffin, så lykkedes det i sidste ende Benjamin Drue Reus at slutte på gruppens afgørende tredjeplads.

Dermed er Benjamin Drue Reus’ navn med i puljen, når denne uges Super Series-turnering afgøres i aften. Her er også irske Conor Heneghan, svenske Anton Ostlund, walisiske Rhys Griffin og de to englændere Ryan Harrington og Owen Bates kvalificeret.

Finaleturneringen ved Modus Super Series uge 5 begynder i aften klokken 21 og kan ses live på YouTube.


Stillingen i gruppe B ved Modus Super Series uge 5 efter kampprogrammet fredag 8. september:

Foto: Modus Super Series

Oversigt over Benjamin Drue Reus’ resultater ved Modus Super Series
Fredag 8. september 2023
Harry Gregory (93,24) 4-2 (90,54) Benjamin Drue Reus
Benjamin Drue Reus (94,32) 4-1 (82,92) Rhys Griffin
Owen Bates (107,17) 4-1 (89,22) Benjamin Drue Reus
Benjamin Drue Reus (83,76) 4-1 (72,26) Trina Gulliver


Læs også:

Podcast: Interview med Benjamin Drue Reus

Kæmpe resultat: Vladimir Andersen kvalificerer sig til Europa Touren

Benjamin Drue Reus marginaler fra førsteplads efter ny toppræstation ved Modus Super Series


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*