Podcast: Interview med Benjamin Drue Reus

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Benjamin Drue Reus er gæst i den nyeste podcast fra Dartnyheder.dk.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Der gik et sus gennem den internationale dartverden, da den danske landsholdsspiller Benjamin Drue Reus i juni måned fik en historisk debut ved PDC’s World Cup of Darts.

Særligt den enestående præstation mod Østrig, der blandt andet indeholdt 11 perfekte pile i træk og et gennemsnit på 114,7, gav anledning til roser og skulderklap fra både fans, eksperter og sågar den regerende verdensmester Michael Smith.

Den bemærkelsesværdige World Cup-debut var kulminationen på flere års lovende udvikling, der også har resulteret i en plads på det danske WDF-landshold, samt en imponerende tredjeplads på dette års PDC Nordic & Baltic-rangliste.

På mandag bliver der så skrevet et nyt interessant kapitel i Benjamin Drue Reus’ dartkarriere, når han i den kommende uge deltager ved Modus Super Series.

I den nyeste podcast fra Dartnyheder.dk fortæller hovedpersonen om sine forventninger til den forestående turneringsdeltagelse og om ambitionerne om at opnå en professionel karriere. Den 24-årige pædagogstuderende fortæller dog også om en hård barndom der var præget af mobning og om et mildest talt anspændt forhold til World Cup-makkeren Vladimir Andersen, der dog sidenhen har udviklet sig til et blomstrende venskab.

Du kan lytte til podcasten på Spotify, Apple Podcast og Google Podcast.


Lyt til Dartnyheder.dk’s podcast med Benjamin Drue Reus:

Spotify

Apple Podcast

Google Podcast


Læs også:

Her er Benjamin Drue Reus’ modstandere ved Modus Super Series

Disse spillere kan Vladimir Andersen møde i første runde ved Hungarian Darts Trophy

Stort resultat: Benjamin Drue Reus vinder sæsonens sidste Pro Tour i PDC Nordic & Baltic


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*