Her er Benjamin Drue Reus’ modstandere ved Modus Super Series

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Jonas Hunold/PDC

Arrangørerne bag Modus Super Series har torsdag eftermiddag offentliggjort navnene på de spillere, som Benjamin Drue Reus skal duellere mod i den kommende uge.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Tilbage i midten af juli blev det offentliggjort, at den danske landsholdsspiller Benjamin Drue Reus var blevet inviteret med til Modus Super Series. Den 24-årige fynbo deltager ved turneringen i næste uge, og i dag har arrangørerne så offentliggjort navnene på de spillere, som også er tildelt en plads ved næste uges udgave af Super Series.

Mens svenske Anton Östlund og litauiske Mindaugas Barauskas ligesom Benjamin Drue Reus’ fik løftet sløret for deres deltagelse tilbage i juli, så står det nu klart, at det tidligere engelske stortalent Leighton Bennett også bliver en af danskerens modstandere i gruppe A. Herudover er irske Conor Henehgan og walisiske Rhys Griffin også blevet tildelt en plads i gruppe A.

Gruppe A afvikles fra mandag til onsdag, hvor alle spillere møder hinanden én gang hver dag. Når gruppen er færdigspillet vil gruppens nummer et være kvalificeret direkte videre til lørdagens finaleevent, mens anden- og tredjepladsen kvalificerer sig til gruppe B, der spilles fra torsdag til fredag. Herudover ryger fjerde-, femte- og sjettepladsen over i gruppe C, der ligeledes afvikles fra torsdag til fredag. Herefter vil top tre fra gruppe B og top to fra gruppe C kvalificere sig til finaleturneringen.

Mens Benjamin Drue Reus altså skal i aktion allerede fra mandag, så skal Harry Gregory, Trina Gulliver og Owen Bates først i ilden fra på torsdag i gruppe B. Det samme gør sig gældende for Joe Croft, David Wawrzewski og Ryan Harrington, der er havnet i gruppe C.

Du kan danne dig et overblik over lodtrækningen for Modus Super Series uge 5 her nedenfor. Samtlige kampe kan i Danmark streames live på YouTube. Turneringen indledes med Gruppe A, der afholdes fra mandag til onsdag, hvor spilstart er klokken 10:30 dansk tid.

Disse spillere deltager ved Modus Super Series fra den 4.-9. september 2023:

Foto: Modus Super Series

Læs også:

Benjamin Drue Reus skal spille Modus Super Series

Stort resultat: Benjamin Drue Reus vinder sæsonens sidste Pro Tour i PDC Nordic & Baltic

Efter samlet femteplads: Andreas Toft Jørgensen kvalificeret til Gruppe C ved Super Series


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*