Benjamin Drue Reus skal spille Modus Super Series

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Benjamin Drue Reus er blevet tilbudt en plads ved Modus Super Series til september.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Det har længe været en offentlig kendt hemmelighed, men i dag har arrangørerne bag Modus Super Series så endegyldigt delt nyheden om, at danske Benjamin Drue Reus er blevet inviteret med som deltager ved Super Series til september.

Super Series er en invitationsturnering der arrangeres af promotorselskabet Modus. Turneringen kan i Danmark ses live på YouTube, og spilles hver uge fra mandag til lørdag. Hver uge deltager 12 spillere, hvortil vinderen af den ugentlige turnering kvalificerer sig til “Champions Week”. Champions Week afholdes hver 13. uge, og har deltagelse af de 12 vindere fra de foregående uger, hvorefter en ny afdeling af Super Series afholdes.

Tidligere har også Andreas Toft Jørgensen deltaget ved Super Series, men Benjamin Drue Reus bliver den blot anden dansker, der deltager ved den eksklusive turnering.

Den 24-årige danske landsholdsspiller deltager i uge 5 ved Super Series 5. I disse dage afholdes uge 11 i Super Series 4. Dermed vil Benjamin Drue Reus først få sin Super Series-debut mandag den 4. september. De eneste øvrige spillere hvis navne på nuværende tidspunkt er offentliggjort som del af uge 5 ved Super Series 5 er svenske Anton Östlund og litauiske Mindaugas Barauskas.

Eftersom Modus Super Series bliver spillet udenfor PDC-regi, så er det ikke tilladt for PDC’s Tour Card-indehavere at deltage.

Alle deltagere ved Modus Super Series får et dagligt honorar for de dage de er med i turneringen. Herudover bliver vinderen af “Champions Week” belønnet med en præmiecheck på lidt over 170.000 danske kroner.


Få forklaret Modus Super Series her nedenfor:


Læs også:

Andreas Toft Jørgensen skal spille Super Series

Stort resultat: Benjamin Drue Reus vinder sæsonens sidste Pro Tour i PDC Nordic & Baltic

De danske VM-drømme brast i Riga


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*