Women’s World Matchplay 2023: Her er lodtrækning, kampprogram og sendeplan

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Taylor Lanning/PDC

Fallon Sherrock vandt sidste år historiens første udgave af damernes World Matchplay.

Mens der i disse dage kæmpes om trofæet ved den 30. udgave af PDC’s World Matchplay, så skal der på søndag findes en vinder af historiens bare anden udgave af damernes World Matchplay.

Sidste år blev turneringen vundet af Fallon Sherrock, der ved den lejlighed besejrede hollandske Aileen de Graaf 6-3 i finalen. I år er Sherrock så blevet tildelt en særdeles hård lodtrækning, idet hun allerede i første runde møder den firedobbelte kvindelige verdensmester Lisa Ashton, mens hun i en potentiel semifinale møder enten førnævnte Aileen de Graaf eller den dobbelte verdensmester Mikuru Suzuki fra Japan.

Uanset om Fallon Sherrock når gennem sin del af lodtrækningen eller ej, så må hun dog forud for turneringen affinde sig med, at favoritværdigheden ved Women’s World Matchplay ligger hos den bare 19-årige englænder Beau Greaves.

Greaves har gennem de seneste sæsoner været den altdominerende skikkelse ved PDC’s Women’s Series, og er herunder regerende verdensmester i kvinderækken i WDF. I år er dog første gang hun deltager ved Women’s World Matchplay.

Women’s World Matchplay spilles søndag den 23. juli fra klokken 14 og kan ses live på PDC.tv og Viaplay. Kampene i kvartfinalerne, semifinalerne og finalen spilles bedst af henholdsvis syv, ni og 11 legs.


Women’s World Matchplay 2023 – kampprogram
Søndag 23. juli (14:00) – kan ses live på PDC.tv og Viaplay 

Kvartfinaler
Beau Greaves v Noa-Lynn van Leuven
Robyn Byrne v Rhian O’Sullivan
Mikuru Suzuki v Aileen de Graaf
Fallon Sherrock v Lisa Ashton

Semifinaler
Greaves/Van Leuven v Byrne/O’Sullivan
Suzuki/De Graaf v Sherrock/Ashton

Finale


Læs også:

Fallon Sherrock vinder kvindernes World Matchplay

Michael van Gerwen i stor skuffelse: Taber første kamp ved World Matchplay

Yngste verdensmester nogensinde: 18-årige Beau Graves brillerede i VM-finalen


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*