Vladimir Andersen til Dartnyheder.dk: ‘Med det rigtige held så vinder vi gruppen’

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Vladimir Andersen mener, at Danmark skal spille op til sit topniveau, hvis man vil gøre sig forhåbninger om en plads i anden runde ved World Cup of Darts.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

I aften klokken 21:40 er Danmark programsat til at skulle spille sin første kamp ved dette års udgave af PDC’s World Cup of Darts. Her er Vladimir Andersen og Benjamin Drue Reus udset et opgør mod 10. seedede Østrig, hvor Danmark unægteligt indtager rollen som underdog.

Den danske Tour Card-indehaver Vladimir Andersen mener dog, at Danmark også har muligheder for at skabe en overraskelse. Det kræver imidlertid, at den rød/hvide-duo rammer sit topniveau – det fortæller den danske profil til Dartnyheder.dk.

– Med det rigtige held så vinder vi gruppen, efter de her 2 dage. Men det kræver også, at vi begge er klar fra start, at vi tager vores chancer, og at vi har den sidste portion held, for der er ingen tvivl om, at vi er ret store underdogs i begge vores kampe, lyder analysen fra Vladimir Andersen.

Fornyet selvtillid efter sejr på Pro Touren

Vladimir Andersen går ind til dette års World Cup med en tvivlsom formkurve. For små to uger siden havde han en weekend til glemmebogen på PDC Nordic & Baltic-touren, idet han mødte for sent op til registreringen om lørdagen, mens han om søndagen spillede langt under niveau og tabte sin anden kamp.

Der har dog været en smule oprejsning de seneste dage, for selvom niveauet ikke har været prangende, så noterede Vladimir Andersen sig alligevel for en flot sejr mod den tidligere World Masters-vinder John O’Shea, da de to mødtes på PDC’s Pro Tour i tirsdags. Her vandt Vladimir Andersen 6-4 over verdensranglistens nummer 72, og vandt sine legs i 14, 18, 17, 18, 18 og 14 dart, og det var en sejr, som den tredobbelte World Cup-deltager satte pris på.

– Selvfølgelig er det altid rart at vinde en kamp på touren, også selvom det ikke er imod en af de aller bedste. Jeg havde faktisk sagt dagen inden, til to jeg snakkede med, at det kunne være fedt at trække lige netop ham (John O’Shea, red.) i første runde, så jeg troede også på det, allerede inden kampen begyndte, udtaler Vladimir Andersen.

Spændt på samarbejdet med Benjamin Drue Reus

I et nyligt interview med Benjamin Drue Reus satte den 24-årige World Cup-debutant ord på de store personlige forskelle, der kendetegner ham selv og Vladimir Andersen. Her satte fynboen samtidig ord på uvisheden om, hvorvidt det umage makkerpar kommer til at få spillet til at flyde på den store scene.

Samme uvished finder man hos Vladimir Andersen, der selv anerkender forskellene mellem de to danske landsholdsspillere.

– For at være ærlig, så ved jeg ikke helt, hvad jeg skal forvente. Det er måske ikke den nemmeste konstellation, eftersom vi er så forskellige. Men vi kan begge ramme et okay niveau, og gør vi det, så er der mulighed for sejr mod både Østrig og USA, afslutter Vladimir Andersen.

Torsdagens kamp mellem Danmark og Østrig forventes at starte klokken 21:40, og kan ses live på Viaplay og PDC.tv.


Læs også:

Her er Danmarks lodtrækning ved World Cup of Darts 2023

Podcast: Optakt til World Cup of Darts 2023

Hollandsk nedtur: Michael van Gerwen melder afbud til World Cup of Darts


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*