Lørdag til mandag: Sådan følger du Vladimir Andersen på PDC’s Pro Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Kieran Cleeves/PDC

Fra lørdag til mandag er Vladimir Andersen igen i aktion på PDC’s Pro Tour.

Det er mere end en måned siden, at der sidst blev spillet dart på PDC’s Players Championship-tour. Lørdag bliver der dog sat en stopper for den lange sommerpause, når der klokken 13 dansk tid bliver taget hul på sæsonens 17. Players Championship-turnering. Søndag afholdes så Players Championship 18, mens der mandag spilles to kvalifikationsturneringer til Europa Touren.

Mens store profiler som blandt andre Michael van Gerwen, Michael Smith, Luke Humphries, Jonny Clayton og Gary Anderson på forhånd har meldt afbud til weekendens turneringer, så vil den danske Tour Card-indehaver Vladimir Andersen til gengæld være blandt de 128 spillere i tyske Hildesheim.

Du kan følge samtlige resultater fra weekendens turneringer på DartConnect. Herudover bliver begge Players Championship-turneringer vist live på PDC.tv.


Læs også:

16-årigt kæmpetalent vinder Tour Card og er i VM-finalen for ungdomsspillere

Ivan Springborg spillede sig i kvartfinalen ved Swedish Masters

Brian Løkken i kvartfinalen ved Swedish Open


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*