Her er PDC Nordic & Baltic-kalenderen 2023

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Svenske Daniel Larsson betragtes som en af de absolut største favoritter forud for den kommende PDC Nordic & Baltic-sæson.

Fredag den 17. februar lyder startskuddet på en ny sæson i PDC Nordic & Baltic. Her vil Slangerup Dartklub være vært for sæsonens første to Pro Tour-turneringer samt de tre første kvalifikationsturneringer til PDC’s Europa Tour. Det fremgår af den turneringskalender som PDC Nordic & Baltic søndag har offentliggjort.

Et nærmere dyk ned i kalenderen afslører i øvrigt, at 2023-sæsonen bliver en komprimeret en af slagsen. Alle fem turneringsweekender vil således blive afholdt i perioden fra februar til juli. Igen i år vil sæsonen bestå af 10 Pro Tour-turneringer, ligesom der vil være i alt 13 kvalifikationsturneringer til Europa Touren.

Igen i år vil top to på Pro Tour-ranglisten kvalificere sig til PDC’s verdensmesterskab. I år vil hverken Madars Razma eller Darius Labanauskas dog kunne spille med på touren. Med andre ord vil der i år være mindre hård konkurrence om de to billetter til Alexandra Palace.

PDC Nordic & Baltic skriver i øvrigt, at sæsonens første otte Pro Tour-turneringer vil tælle med i det regnskab, der afgør hvilke spillere der kvalificerer sig til World Cup of Darts. På forhånd er Vladimir Andersen sikret en plads på det danske World Cup-landshold, og der er derfor kun en enkelt plads mere at spille om.

Du kan se hele PDC Nordic & Baltic-kalenderen her nedenfor:


PDC Nordic & Baltic-kalenderen 2023:

17.-19. februar
Danmark
Pro Tour 1 & 2
Kvalifikationsturnering til Europa Tour 1, 2 & 3
Slangerup Dartklub, Danmark

10.-12. marts
Sverige
Pro Tour 3 & 4
Kvalifikationsturnering til Europa Tour 4, 5 & 6
Apple Hotel, Gøteborg, Sverige

14.-16. april
Island
Pro Tour 5 & 6
Kvalifikationsturnering til Europa Tour 7, 8 & 9
Bullseye, Reykjavik, Island

2.-4. juni
Finland
Pro Tour 7 & 8
Kvalifikationsturnering til Europa Tour 10 & 11
Hotel Tallukka, Vääsky, Finland

14.-16. juli
Letland
Pro Tour 9 & 10
Kvalifikationsturnering til Europa Tour 12 & 13
Bellevue Park Hotel, Riga, Letland


Læs også:

Final Stage 2023 (Dag 4): Her er alle vinderne ved Q-School 2023

Her er deltagerne ved Nordic Darts Masters 2023

Darius Labanauskas og Daniel Larsson løb med VM-billetterne i PDC Nordic & Baltic

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*