Her er deltagerne ved Nordic Darts Masters 2023

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Vladimir Andersen (billede) og Benjamin Drue Reus bliver de danske repræsentanter ved Nordic Darts Masters 2023.

For andet år i træk vil danske Vladimir Andersen og Benjamin Drue Reus kunne se frem til at deltage ved World Series-turneringen Nordic Darts Masters i Forum i København. Det står klart, efter Viaplay og PDC Nordic & Baltic mandag har offentliggjort, hvilke otte spillere fra de nordiske og baltiske lande, der er inviteret med til turneringen.

I alt vil 16 spillere være deltagende ved Nordic Darts Masters, der spilles mellem den 20.-21. januar. Turneringen er hovedsageligt betragtet som en reklamesøjle for PDC, og det professionelle forbund inviterer som udgangspunkt også selv størstedelen af de deltagende spillere.

I den forbindelse har PDC foreløbigt inviteret Michael van Gerwen, Michael Smith, Gerwyn Price, Peter Wright, Rob Cross, Dimitri Van den Bergh og Luke Humphries til København. Dermed mangler PDC fortsat at offentliggøre navnet på den sidste PDC-repræsentant.

Blandt de otte regionale spillere vil PDC Nordic & Baltics tre Tour Card-indehavere, danske Vladimir Andersen, lettiske Madars Razma og litauiske Darius Labanauskas, ligeledes kunne se frem til at indtage scenen i Forum. Herudover er danske Benjamin Drue Reus samt de tre svenskere Daniel Larsson, Dennis Nilsson og Andreas Harrysson også inviteret med til turneringen. Den sidste lokale plads er blevet tildelt Marko Kantele fra Finland.


Deltagere ved Nordic Darts Masters 2023:
PDC-repræsentanter

Michael van Gerwen
Michael Smith
Gerwyn Price
Peter Wright
Rob Cross
Dimitri Van den Bergh
Luke Humphries
Sidste spiller endnu ikke offentliggjort

PDC Nordic & Baltic-repræsentanter
Vladimir Andersen
Benjamin Drue Reus
Daniel Larsson
Dennis Nilsson
Andreas Harrysson
Marko Kantele
Madars Razma
Darius Labanauskas


Læs også:

Nordic Darts Masters vender tilbage til København i januar 2023

Podcast: Interview med Vladimir Andersen

Portrætinterview: Benjamin Drue Reus sætter ord på sin karriere, Nordic Darts Masters og ambitionerne for fremtiden

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*