Michael Smith fortsætter sejrsstimen: Vandt Bahrain Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael Smith fulgte op på VM-succesen, da han fredag aften vandt World Series-turneringen Bahrain Darts Masters.

Michael Smith lever foreløbigt op til titlen som regerende verdensmester og nummer et på PDC’s verdensrangliste. Fredag aften vandt ‘Bullyboy’ således årets første World Series-turnering, da han i finalen ved Bahrain Darts Masters besejrede Gerwyn Price 8-6.

De to finalister fulgtes ad frem til stillingen 3-3, hvorefter Michael Smith vandt fire legs i træk. Herfra lignede det blot et spørgsmål om tid før englænderen ville afgøre kampen, hvilket altså også blev tilfældet. Dermed har Michael Smith nu vundet tre World Series-turneringer i karrieren, alt imens han nu har vundet sine seneste 10 kampe på TV.

Forud for finalesejren over Gerwyn Price indledte Michael Smith Bahrain Darts Masters med en 6-1 sejr over lokale Abdulnaser Yusuf, hvilket blev fulgt op med en 6-4 sejr over Dimitri Van den Bergh i kvartfinalen. I semifinalen lykkedes det ham sidenhen at besejre Raymond van Barneveld med cifrene 7-5.

Michael Smith indleder jagten på endnu en TV-titel nu på fredag, hvor han deltager ved Nordic Darts Masters i Forum i København. Her vil også Michael van Gerwen, der ikke deltog ved Bahrain Darts Masters, være blandt de deltagende spillere.

Se/gense højdepunkterne fra de afgørende kampe ved Bahrain Darts Masters 2023:


Bahrain Darts Masters 2023- afgørende resultater
Fredag 13. januar
Kvartfinaler
Michael Smith (84,59) 6-4 (86,80) Dimitri Van den Bergh
Raymond van Barneveld (101,10) 6-5 (96,28) Luke Humphries
Rob Cross (88,50) 6-5 (93,88) Peter Wright
Gerwyn Price (101,23) 6-4 (98,12) Jonny Clayton

Semifinaler
Michael Smith (98,28) 7-5 (95,81) Raymond van Barneveld
Gerwyn Price (94,14) 7-3 (96,73) Rob Cross

Finale
Michael Smith (96,77) 8-6 (97,88) Gerwyn Price


Læs også:

Her er deltagerne ved Nordic Darts Masters 2023

Final Stage 2023 (Dag 2): The King is back – Corey Cadby har vundet et Tour Card

Nye regler udelukker Madars Razma og Darius Labnauskas fra PDC Nordic & Baltic-touren

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*