Final Stage 2023 (Dag 3): Jeffrey de Zwaan og Josh Payne triumferede – Andreas Toft Jørgensen ramte ikke niveau

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den tidligere World Matchplay-semifinalist, Jeffrey de Zwaan, genvandt lørdag sit Tour Card ved PDC’s europæiske Q-School.

Det blev hollandske Jeffrey de Zwaan og engelske Josh Payne der trak sig sejrrigt ud af lørdagens turneringer på henholdsvis den europæiske og britiske Q-School. Dermed kan ‘The Black Cobra’ og ‘The Maximum’ glæde sig over, at de igen er indehavere af et af PDC’s 128 Tour Cards.

Mens Jeffrey de Zwaan mistede sit Tour Card ved årsskiftet, så har Josh Payne ikke haft adgang til PDC’s Pro Tour siden 2021. Begge spillere har hver især vundet to Players Championship-titler i karrieren. Både de Zwaan og Payne har dermed vist, at de begge har potentialet til at begå sig i toppen af sporten.

For danske Andreas Toft Jørgensens vedkommende endte turneringen for anden dag i træk med et nederlag i første runde. Denne gang tabte landsholdsspilleren 6-1 til hollandske Davy Proosten. Med et gennemsnit på bare 73,27 ramte danskeren langt fra sit sædvanlige niveau.

Sidste chance for at vinde et Tour Card er i dag, hvor der tages hul på den sidste turnering ved Q-Schools Final Stage. Andreas Toft Jørgensen skal vinde dagens turnering, hvis han vil gøre sig forhåbninger om et Tour Card. Turneringen begynder klokken 12 dansk tid og kan følges live på DartConnect.


Oversigt over Andreas Toft Jørgensens resultater ved Final Stage (Dag 3):

Foto: DartConnect

Den europæiske Q-School Final Stage (Dag 3) – afgørende resultater:

Foto: DartConnect

Den britiske Q-School Final Stage (Dag 3) – afgørende resultater:

Foto: DartConnect

Læs også:

Nye regler udelukker Madars Razma og Darius Labnauskas fra PDC Nordic & Baltic-touren

Verdensmesteren viste klassen i Bahrain

Final Stage 2023 (Dag 1): Andreas Toft Jørgensen imponerende, mens Arron Monk spillede sig tilbage på Pro Touren

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*